![]() |
Orshaball na Refugii !!!!!!
18:28 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. 18:31 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! 18:35 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
Pewno pomyślicie, że to kolejny noobski artykkół o następnym orshabaalu. Jednak sie mylicie. Refugia to jeden z nowszych światów i są tam tylko 3 100+ lvle Pollux Castor 117- royal palladyn, Dzitzy 106 master sorcer, Fishii 105 Elite knight. Więc sytuacja wygląda tak :). Niedlugo będe miał filmiki to dam linki. |
Wątpie czy Fishii bloknie:( mimo wszystko ma za mało hp a Orsh~ wali hity po 1000+...
|
Wątpię czy znajdzie się ekipa, która choćby podejdzie do orsha. Jak by zaatakował za rok to może Refugia stawiłaby większy opór.
|
Zawsze można liczyć na szczęście. Podobno ma bloczyć Fishii. Ale czy da mu rade... Hehe mam nadzieje, że tibieCAM uruchomii:D
EE Fishii ma 1655 życia :D |
No nareszcie sie cos na Refugii dzieje!
Ja jestem facc ale mój kumpel rezyduje na Edron mam na dzieje ze nie dednie i zda relacje z walki(oczywiscie on nie bedzie walczyl, chyba:P) |
Dedy
Pollux Castor - Feb 14 2006, 20:23:31 CET Killed at Level 118 by Orshabaal
Fishii - Feb 14 2006, 20:28:10 CET Killed at Level 105 by Orshabaal czyli się zaczęło... |
A tu jest filmik z orsha na refugi : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5637
Filmik kręcony przez fishiego. |
To ja wątpie zeby sie udalo ubic tego Orsha:(
I moje pytanie: gdy nikt nie ubije orshaballa to jak dlugo pozostanie ona na edron? |
Nie wiem, niektórzy mówią, że do pierwszego save servera.
Oglądaliście filmik? Gdyby orsh przy czerwonym życiu się nie przemieścił i się nie uleczył, to by go zabili! |
Hehe co do filmiku to shoterzy dali dupy!!! Zamiast postawić m walla to sie bawili. Puzniej na yellow hp orsh~ przyszedl i prawie wszystkich wyciął. I wtedy fishii nie miał szans z +5 shooterami :). Mam nadzieje, że pokonają tego bossa. Słyszałem opowieści, że na jakimś swiecie tak dlugo orsh~ nie zabili, że GM i go zabil xD
|
Gdyby pomysleli o tym by postawic za orshaabalem magic walla gdy byl czerwony to by prawei na pewno im sie udalo. Pozniej orsha sie rozgrzal i zabil wszystkich shooterow i bylo juz wiadomo ze nic z tego nie bedzie. Fajnie padl ten Fishii - tak nagle w ciagu 1 sek;)
|
omg... naturalnie ze zniknie z pierwszym save serva a gdyby nie zniknol w co watpie to zorganizowalo by sie good ekipe.
Ja tam poszlem przypatrzec sie=] ni 1.5h przybiegl=] jakie byly bledy? 1.Nie mial kto lurowac(pewna czesc drogi lurowal qmpel z gildi 31MS) 2.Shoterzy byli do dupy patrzylem to 6 strzelalo a gdyby chociasz 3x tyle to by na 100% padl 3.M walle nie postawiono a by padl gdyby byly 4.Po co byly te noobki nad orshem? jesli sie ludzili ze zakosza loot to naprawde noobki a tak odemnie to za wczesnie ten orshi przybiegl |
Drugie PodejŚcie
Słyszałęm bo widze na trade że ksen zbiera shoterow czyli fishii bedzie chcial spróbowac 2 raz oby teraz było lepiej
|
Witam!
Coz... Zem sie zdenerwowal :P Normalnie legalnie sobie godzine stoje i czekam, az caly team sie zbierze... Ok. Wszsycy sa co trzeba... Dzitzy padl podczas lurowania :/... ale dobra... Idzie jeszcze raz lurowac i co... ORSH zniknal! Nie ma go nigdzie... No i na tyle by sie skonczyla historia orshabaala na refugii... :(. A teraz by padl... A dlaczego? Bo ja bylem :P Pozdro Pingwin |
nice combo
|
Widziałem trochę wcześniej filmik z udziałem Fishii ;)
|
omg...
X(
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |