Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65631)

Dabek 15-02-2006 16:49

Dwa nowe światy

Dzisiaj, 15 lutego, uruchomione zostaną dwa nowe światy - Xerena w Niemczech, oraz Keltera w USA, oba z normalnym PvP. Jak zwykle jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować w pierwszych dniach, a maksymalna ich liczba będzie ograniczona aby zapobiec przepełnieniu Rookgaardu.

Jak widać CipSoft zmienia nieco politykę na przyjaźniejszą graczom, i nie każe już czatować na moment uruchomienia nowych światów, a "ostrzega" z wyprzedzeniem - powodzenia tym którym uda się zalogować ;).

Crowned 15-02-2006 16:53

Hmm...
Wyglada to fajnie... Ale jak ma się powtórzyć Sytuacja z Kyry to lepiej nie próbować =/

Tanivupo 15-02-2006 16:56

huh..

Nice,nice :> znowu nowe servy ;p cip'y ida jak burza ^.^ powodzenia dla polakow ;p na nowych servach :>

Master'Mefisto 15-02-2006 16:57

Wygląda ciekawie :)

Pewnie niebedzie tak dużo osób grało bo kyra i ocera były bardziej oczekiwanymi światami.

Alanus Lutinum 15-02-2006 16:57

Fajnie !!! Juz Kupuje Pacca !!!

paior 15-02-2006 16:58

ja juz zrobilem postac ale zalogowac sie niemoge offline ;p

Exodus 15-02-2006 17:01

Niby ludzie nie musza czatowac na new servy w/g mnie i tak musieli a dzisiaj to pewnie ci najwieksi maniacy juz siedza przy kompie i co chwila odswiezaja stronke z lista swiatow albo probuja sie zalogowac : P

OnlyM(PL) 15-02-2006 17:04

Jak sie nie myle to swiaty beda nawet na mainie przeludnione... dla niektorych nie oplaca sie grac.

Virius the Master 15-02-2006 17:05

Hocky on Keltera- moja postać :)

Articuno 15-02-2006 17:06

no i good, ale narazie gram na harmoni no chyba ze bede mial TMC. A właśnie wie ktoś skąd sciągnąć TMC?? byle nie z tibia.org.pl ani bez zadnychbłędów etc. :baby:

ludzik_ 15-02-2006 17:07

mam nadzieje ze chociaz troche noobkow sie przeniesie na nowe swiaty z Kyry, bo czasami watpie ze sa normalni gracze :P

Gaxusai 15-02-2006 17:11

Fajnie, że nowy serv powstał, ale PACCa nie mam ;/, a chętnie bym zagrał-,-. No, jak zawsze pewnie wiele osob zacznie grać na tych servach. Coś mało non pvp powstaje ostatnio, czemu?:<;(

tipsman 15-02-2006 17:13

no niestatety.... mam nadzieje ze cipsoft pomysli tez o graczach którzy chca grac na swiatach non pvp .... np ja xd

wg mnie cipki powinny juz kilka dni wczesniej zapowiadac o planowanych serverach ...

mam nadzieje ze niedlugo beda tez nowe non pvp swiaty ...

a co do lokacji jak wiadomo wiekszosc graczy gra na niemieckich servach tzn okolo 65% :> wiec sodze ze nie zawsze musza byc tworzone servy z usa kiedys to bylo cos jak byly tworzone na raz 4 siwaty 2 usa i 2 germany , 2 non pvp i 2 pvp :)

Kombba 15-02-2006 17:17

Spox jest ludzie nowe serv nowe możliwości i nowe nooby :D Prszy okazji czy ktoś już zrobił na tych serv postacie B)

Zaphi 15-02-2006 17:20

ZROBCIE NON PVP

jeszcze nie gralem na serwie od 1 dnia : P

Zinn 15-02-2006 17:33

hehe dobrze ze powstaly nowe swiaty :P pojda tam grac ci ktorzy zostali "wygnani" z kyry i ocery :P no i moze tez inni ktorym sie nie udalo wybic na tych dwoch swiatach ^^ moze nareszcie zrobi sie luzniej na kyrze ^^

-=DanieL=- 15-02-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaphi
ZROBCIE NON PVP

jeszcze nie gralem na serwie od 1 dnia : P

Lol "zróbcie non pvp" do kogo to mówisz do adminów tibia.pl ? gadaj to na forum tibia.com

Alora 15-02-2006 17:34

New serwers

Eh CipSoft się nudzi??? Ledwo Kyra i Ocera wyszły i ledwo po pare osób wbiło tam 100+ lvle a już new serwers. Założe się że maniaki z p-acc na 100% wbijają na niemiecki serwer. W końcu jest 70 serwerów ale nie wiem czy to coś zmieni w ilości graczy. Niektóre serwery jak np: Selena,Berylia itp są bardzo słabo zaludnione więc po co nowe tak wcześnie??? Wiem że Cipy chcą zarobić kupe kasy na paccach ale im więcej serwerów=więcej napaleńców co kupują pacce=więcej kasy=nowe serwery. I tak ten mechanizm się kręci.
Życzę powodzenia polakom na nowych serwerach.(ile osób zawali przez to szkołe :P)

-=DanieL=- 15-02-2006 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
Eh CipSoft się nudzi??? Ledwo Kyra i Ocera wyszły i ledwo po pare osób wbiło tam 100+ lvle a już new serwers. Założe się że maniaki z p-acc na 100% wbijają na niemiecki serwer. W końcu jest 70 serwerów ale nie wiem czy to coś zmieni w ilości graczy. Niektóre serwery jak np: Selena,Berylia itp są bardzo słabo zaludnione więc po co nowe tak wcześnie??? Wiem że Cipy chcą zarobić kupe kasy na paccach ale im więcej serwerów=więcej napaleńców co kupują pacce=więcej kasy=nowe serwery. I tak ten mechanizm się kręci.
Życzę powodzenia polakom na nowych serwerach.(ile osób zawali przez to szkołe :P)

Nikt nie gra na Berylia~ bo gracze tam byli tak głupi i narobili tyle wojen, że 70% społeczności została wyniszczona i wycięta w pień i jak tam grać w obawie przed
zrookowaniem przez znudzonych PA?

Jalokowy_ 15-02-2006 17:38

Najs

Very very najs xD

A tak do rzeczy: zrobilem postac na tym niemieckim servie i lookne jak mi idzie - kolejka mam NAPRAWDE mala wiec poczekam ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.