Zenon Burcymucha |
16-02-2006 14:45 |
Cytuj:
jaki jest max hit elfa arcanista?
|
Ranged combat (Arrows with 0-90 damage, Energy missiles with 0-70 damage, Sudden Death with 0-50 damage)
Cytuj:
bo wiem ze beho 52 to ile elfa?
|
70, a nie 52. :p
Ranged combat (Energy missiles,Mana Drian with 0-70 damage)
Cytuj:
to po co ci wiedziec jaki ma on best hit? Jesli moob bije magia to moze puscic combo... a combo u archanista moze byc rozne.
|
On sie pyta o best hita, a nie combo. A poza tym, aby obliczyc max combo, trzeba takze znac best hity ze wszystkich rodzajow ataku danego potwora. :p
Cytuj:
Lol... damage z sd (tak samo jak damage z każdego innego rodzaju magii) nie jest zależny od arma...
|
Wlasnie, ze jest zalezny od arma. Damage ze czarow ktore nie wala z trucizny/ognia/energii jest zalezny od arma. UE tez jest od arma zalezne, bo to eksplozja, a nie trucizna/ogien/energia. :p
Cytuj:
Chodzi ci o damage z magii czy ze strzał?
|
Chodzi mu o best hita, czyli w przypadku arcanista akurat przypada na strzaly. :p
[quote]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fozz
Lol... damage z sd (tak samo jak damage z każdego innego rodzaju magii) nie jest zależny od arma...
|
Naucz sie cytowac. :D Albo edytowac posta. :D
Cytuj:
Niebyłbym taki pewien bo sam sie nieraz przekonałem o tym, że jego sd mi po armie szły...
|
LÓL, jak to "szły" po armie? Gwiazdke zobaczyles? Armor moze sparowac hita i beho cie walnie z sd za 0 hp ale nigdy w armor (za gwiazdke). :p
Cytuj:
Z przykrością muszę stwierdzić że napewno nie jest to zależne od arma .
|
Jest, panie znawco tibii. :D
Cytuj:
Natomiast z tego co wiem to arcanist potrafi z combo nawet do 100 dojechać bynajmniej tak sluszalem
|
Z combo moze wiecej, ale tutaj chodzi akurat o best hit, czyli pojedynczy najlepsze uderzenie z jedengo rodzaju ataku. :p
|