Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Max Hit Elfa Arcanista? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65671)

Mops Mag 15-02-2006 19:42

Max Hit Elfa Arcanista?

wie ktos jaki jest max hit elfa arcanista?jesli tak to niech powie pls bo wiem ze beho 52 to ile elfa?

Stożek 15-02-2006 19:47

Beho 52? skad to wzieles? On wali z sd m.in. a jak wiadomo sd zalezne jest od arma! Co do archa... to po co ci wiedziec jaki ma on best hit? Jesli moob bije magia to moze puscic combo... a combo u archanista moze byc rozne.

szymon287 15-02-2006 19:50

skoro to temat o elfie po jaki $%^%& piszesz o behu -.-" mi raz zasadzil za 60 najwiecej a tak srednio armor, 20-40hit

Fozz 16-02-2006 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
On wali z sd m.in. a jak wiadomo sd zalezne jest od arma!

Lol... damage z sd (tak samo jak damage z każdego innego rodzaju magii) nie jest zależny od arma...

@Topic
Chodzi ci o damage z magii czy ze strzał?

Misiuz 16-02-2006 13:23

[quote=Fozz]Lol... damage z sd (tak samo jak damage z każdego innego rodzaju magii) nie jest zależny od arma...

Niebyłbym taki pewien bo sam sie nieraz przekonałem o tym, że jego sd mi po armie szły...

Ruppert 16-02-2006 14:07

Z przykrością muszę stwierdzić że napewno nie jest to zależne od arma :p. Natomiast z tego co wiem to arcanist potrafi z combo nawet do 100 dojechać bynajmniej tak sluszalem:)

Zenon Burcymucha 16-02-2006 14:45

Cytuj:

jaki jest max hit elfa arcanista?
Ranged combat (Arrows with 0-90 damage, Energy missiles with 0-70 damage, Sudden Death with 0-50 damage)
Cytuj:

bo wiem ze beho 52 to ile elfa?
70, a nie 52. :p
Ranged combat (Energy missiles,Mana Drian with 0-70 damage)
Cytuj:

to po co ci wiedziec jaki ma on best hit? Jesli moob bije magia to moze puscic combo... a combo u archanista moze byc rozne.
On sie pyta o best hita, a nie combo. A poza tym, aby obliczyc max combo, trzeba takze znac best hity ze wszystkich rodzajow ataku danego potwora. :p
Cytuj:

Lol... damage z sd (tak samo jak damage z każdego innego rodzaju magii) nie jest zależny od arma...
Wlasnie, ze jest zalezny od arma. Damage ze czarow ktore nie wala z trucizny/ognia/energii jest zalezny od arma. UE tez jest od arma zalezne, bo to eksplozja, a nie trucizna/ogien/energia. :p
Cytuj:

Chodzi ci o damage z magii czy ze strzał?
Chodzi mu o best hita, czyli w przypadku arcanista akurat przypada na strzaly. :p
[quote]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fozz

Naucz sie cytowac. :D Albo edytowac posta. :D
Cytuj:

Niebyłbym taki pewien bo sam sie nieraz przekonałem o tym, że jego sd mi po armie szły...
LÓL, jak to "szły" po armie? Gwiazdke zobaczyles? Armor moze sparowac hita i beho cie walnie z sd za 0 hp ale nigdy w armor (za gwiazdke). :p
Cytuj:

Z przykrością muszę stwierdzić że napewno nie jest to zależne od arma .
Jest, panie znawco tibii. :D
Cytuj:

Natomiast z tego co wiem to arcanist potrafi z combo nawet do 100 dojechać bynajmniej tak sluszalem
Z combo moze wiecej, ale tutaj chodzi akurat o best hit, czyli pojedynczy najlepsze uderzenie z jedengo rodzaju ataku. :p

Duch Niespokojny 17-02-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fozz

Cytuj:

However, a wary adventurer will not blindly rely on his Sudden Death runes to save him in any position. Since the damage caused by the rune is of physical nature, it is possible that a well armoured enemy will take much less damage from it than a vulnerable target.
Źródło: www.tibia.com
(dokładniej: http://www.tibia.com/library/?subtop...premium=&sort=)

MiXer 17-02-2006 11:35

mi walnął hta ze strzał 104 :P daj se z nim spokój
@off topic:duch niespokojny... pamietam ten nick z empery :)

Zenon Burcymucha 17-02-2006 13:10

Cytuj:

oo mam sorka na 44 i 47 xD
I co z tego?
Cytuj:

mi walnął hta ze strzał 104
Bajeczki se odpusc. X(
Ranged combat (Arrows with 0-90 damage, Energy missiles with 0-70 damage, Sudden Death with 0-50 damage)
Pisze jak byk ze max 90 wiec nie wal tutaj bredni. X(

Duch Niespokojny 22-02-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenon Burcymucha
Pisze jak byk ze max 90 wiec nie wal tutaj bredni. X(

Skąd pochodzą te informacje?

gavreonien 22-02-2006 13:54

hmmm o ile dobrze sie orientuje to chodzi tutaj o tibia.wiki ale nie jestem do konca pewny

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27.