![]() |
Mapka Respawnu Tiquandy
W tym temacie staramy sie stworzyc jak najdokładniejsza mapke respawnu tiquandy. Ja niebylbym w stanie zwiedzic cala tiquande wiec kazdy po czesci.
Ja wkleje polnoc od port hope. Expi sie tam znakomicie na 20 - 25 levelu. http://img450.imageshack.us/img450/5...espawnu2rc.png To tyle co wiem o tej czesci tiquandy. Piszcie posty, pytajcie sie, i tworzcie mapke respa. Jak bede mial to zrobie cala tiquande w wersji o wiele ladniejszej ( oczywiscie jak temat sie przyjmie) POZDRO. |
Napisze wprost - "myszyn impossible"
CIP'y starają się żeby nowe tereny oraz te które już były , nie były tak przewidywalne jak budynek w który zawsze stoi w jednym miejscu. Starają się żeby wszystko było żywe , chodziło tam gdzie se chce ( a tak właściwie to losowo ). Jeden może zobaczyć słonia pod port hope , drugi wogule , trzeci w venore ( metafora taka ) , więc nieda się zrobić dokładnej mapy , można zrobić ogulnie , a reszta zalerzy od : szczęścia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
hehehe to mnie rozwalilo xDDD PS. jak takie cos robisz to daj full port hope ;) |
Cytuj:
|
Fajna mapka respawnu
8o :D HuHeuhEh
Zrób dalszą mapkę respa Z góry thx |
Cytuj:
|
Ja gdzieś czytałem /na forum/ że w tych okolicach krokodyli czasami trafia się hydra...spotkał ktoś tam kiedyś hydre?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |