Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   White Skull w depo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6578)

MeDo c.O.x 20-06-2004 21:01

White Skull w depo

Kilka dni temu na Isarze stałem sobie przed depo w ab potem patrze a tu w depo stoi sobie normalnie koleś z białą czachą ?( pytałem sie jak on to zrobił a ten cały czas sie śmiał a wszyscy zaczeli wyć : WoW itpp
Czy może ktoś wie jak on to zrobił ?

misio220 20-06-2004 21:05

Ja prosiłbym o nie mówienie wszystkich, którzy wiedzą jak to się robi( ja się do nich zaliczam 8) ).
Nie chciałbym, żeby tego buga usunięto, bo jest fajny. A tak gdy go nie będzie to będzie nudniej.

Gewof 20-06-2004 21:34

A wiec do tego tricku potrzebujemy jakiejs runy. Stajemy na ukos od wejscia do depo, na klawiaturze numerycznej przygotowywujemy sie do wcisniecia klawisza zeby pojsc na ukos(1,3,7,9) i w tym samym momencie strzelamy z runy + naciskamy guzik, i takim o to sposobem jestesmy w depo ze skullem ;)

misio220 20-06-2004 21:38

Ktoś jednak nie chce bugów w grze i być zawsze według zasad X(
Choć ja znam to troche inaczej ;)

MeDo c.O.x 20-06-2004 21:58

Gewof thx. A tak coś myślałem ze z runkami bo bylo pare takich kolesi to dawali sobie hmmy i potem walili z nich ja nawet raz dostałem :] Bende to sobie musiał poczwiczyć :P

sir piotrass 21-06-2004 13:57

Fajny motyw z ta czachą czyli wiadome teraz ze tibia kryje w sobie jeszcze wiel tajemnic

:P

Ketibro 24-06-2004 18:01

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez MeDo c.O.x
Kilka dni temu na Isarze stałem sobie przed depo w ab potem patrze a tu w depo stoi sobie normalnie koleś z białą czachą ?( pytałem sie jak on to zrobił a ten cały czas sie śmiał a wszyscy zaczeli wyć : WoW itpp
Czy może ktoś wie jak on to zrobił ?
Czy pamiętasz imię?
Jak tak to powiec mi bardzo bym cię oto prosił.

Dziadunio 24-06-2004 18:29

MUsi być na white skulla w dp chyba inna możliwosć bo niedawno widzialem jak w dp stał high lvl wlasnie z white skullem mial ponad 100 lvl i nie sądze, żeby na takim lvl bawil sie w takie rzeczy.

Novar 24-06-2004 19:03

Cytuj:

MUsi być na white skulla w dp chyba inna możliwosć bo niedawno widzialem jak w dp stał high lvl wlasnie z white skullem mial ponad 100 lvl i nie sądze, żeby na takim lvl bawil sie w takie rzeczy.
A co to jak koles ma lvl 100+ to juz nei moze sie pobawic??? I se hmmem strzelic??? No chyba niepowarzny jestes! I raczej nie ma innego sposobu pozatym co mowil Gewof. A tak wogule to jak ty bedziesz mial lvl 100+ to juz sie nei bedziesz bawil grajac w tibie??? To co bedziesz robil??? Troszke nei zabardzo pomyslales jak to pisales :D

Zaghi 24-06-2004 19:30

ten bug jest wypas jakis nobek 8lev pyta sie mnie czmu niemoze mnie zabic rpzeciez mam biala czache ale lolek :)) i zaczeli mnie wszycy otaczc i pytali sie jak to zrbobielm oby na tym updacie cipy nie zabrali tego buga:)

bec88 24-06-2004 20:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez misio220
Ja prosiłbym o nie mówienie wszystkich, którzy wiedzą jak to się robi( ja się do nich zaliczam 8) ).
Nie chciałbym, żeby tego buga usunięto, bo jest fajny. A tak gdy go nie będzie to będzie nudniej.

Ten bug zostanie usunięty pytałem się tutorów.Ale musi byc inny sposób niż wejście po ukosie ponieważ widziałem jak koleś strzelil z hmm i normalnie wszedł do depo po czym do niego wchodził i wychodził.

eldian 25-06-2004 11:29

No nie czy tu są same nooby!!!
Tylko jeżeli ma się znaczek walki nie mozna wejść do depo
Z czaszką można sam widziałem kolesia ktury z czerwoną
ze spokojem wszedł

yombi 26-06-2004 12:41

do eldiana: lol ty chyba niewiesz co oznaczają kolory czaszek!!!! zawsze gdy masz białą czaszke to znaczy ze masz też miecze (krzyże) bo przed chwilą kogoś uderzyłeś!!!!! a czerwona to co innego

Haker 26-06-2004 23:24

a co w tym ciekawego ze stoi banda noobow w depo i drą ryje'''!! PK IN DEPO, KILL HIM!!!''

ej ja wole juz sobie maczyk zagrac :D , tylko ze balla mi ukradli :(

don'diego 27-06-2004 15:45

... ... ... ...
Tak jak mowil Gewof

Adrian 27-06-2004 20:57

wiedziałem że to się tak robi,ale pewien niebyłem ale już jestem ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04.