![]() |
White Skull w depo
Kilka dni temu na Isarze stałem sobie przed depo w ab potem patrze a tu w depo stoi sobie normalnie koleś z białą czachą ?( pytałem sie jak on to zrobił a ten cały czas sie śmiał a wszyscy zaczeli wyć : WoW itpp
Czy może ktoś wie jak on to zrobił ? |
Ja prosiłbym o nie mówienie wszystkich, którzy wiedzą jak to się robi( ja się do nich zaliczam 8) ).
Nie chciałbym, żeby tego buga usunięto, bo jest fajny. A tak gdy go nie będzie to będzie nudniej. |
A wiec do tego tricku potrzebujemy jakiejs runy. Stajemy na ukos od wejscia do depo, na klawiaturze numerycznej przygotowywujemy sie do wcisniecia klawisza zeby pojsc na ukos(1,3,7,9) i w tym samym momencie strzelamy z runy + naciskamy guzik, i takim o to sposobem jestesmy w depo ze skullem ;)
|
Ktoś jednak nie chce bugów w grze i być zawsze według zasad X(
Choć ja znam to troche inaczej ;) |
Gewof thx. A tak coś myślałem ze z runkami bo bylo pare takich kolesi to dawali sobie hmmy i potem walili z nich ja nawet raz dostałem :] Bende to sobie musiał poczwiczyć :P
|
Fajny motyw z ta czachą czyli wiadome teraz ze tibia kryje w sobie jeszcze wiel tajemnic
:P |
Cytuj:
Jak tak to powiec mi bardzo bym cię oto prosił. |
MUsi być na white skulla w dp chyba inna możliwosć bo niedawno widzialem jak w dp stał high lvl wlasnie z white skullem mial ponad 100 lvl i nie sądze, żeby na takim lvl bawil sie w takie rzeczy.
|
Cytuj:
|
ten bug jest wypas jakis nobek 8lev pyta sie mnie czmu niemoze mnie zabic rpzeciez mam biala czache ale lolek :)) i zaczeli mnie wszycy otaczc i pytali sie jak to zrbobielm oby na tym updacie cipy nie zabrali tego buga:)
|
Cytuj:
Ten bug zostanie usunięty pytałem się tutorów.Ale musi byc inny sposób niż wejście po ukosie ponieważ widziałem jak koleś strzelil z hmm i normalnie wszedł do depo po czym do niego wchodził i wychodził. |
No nie czy tu są same nooby!!!
Tylko jeżeli ma się znaczek walki nie mozna wejść do depo Z czaszką można sam widziałem kolesia ktury z czerwoną ze spokojem wszedł |
do eldiana: lol ty chyba niewiesz co oznaczają kolory czaszek!!!! zawsze gdy masz białą czaszke to znaczy ze masz też miecze (krzyże) bo przed chwilą kogoś uderzyłeś!!!!! a czerwona to co innego
|
a co w tym ciekawego ze stoi banda noobow w depo i drą ryje'''!! PK IN DEPO, KILL HIM!!!''
ej ja wole juz sobie maczyk zagrac :D , tylko ze balla mi ukradli :( |
... ... ... ...
Tak jak mowil Gewof |
wiedziałem że to się tak robi,ale pewien niebyłem ale już jestem ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |