![]() |
Fosfik wyżucony z DPFT ???
Lider gildi Dark purple faster turtles która panuje na arcanii odszedł ze swojej gildi i teraz liderem jest farlin manson 110 EK.
Ciekawe co się stało ??? :p B) |
Rzeczywiście Fosfika nei ma już w turtlesach o.O? ale nie wyrzucili go bo był liderem wiec tmat jest niełsuszny Fosfik musiał sam odejść może poszedł na nowy serwer?
|
odejść to nie odszedł bo gra jeszcze:
Last login: Feb 17 2006, 19:17:35 CET może coś się stało (albo napewno) B) edit: jest zalogowany |
ehm ja neiwidze nic w tym specialnego aby zakladac temat;p no ale widocznie jak ktos wywali bohy do wody to powod zeby pisac nowy temat to tibia pl bedzie zaspamowana gow**m
|
Cytuj:
Fosfik jest ważną postacią na arcanii B) |
Cytuj:
ps: to nie jest odpowiedzini czas aby pisac takie posty ;D |
@up jestes członkiem DPFT więc chyba coś wiesz o tym B)
|
OcB? Czemu Fosfik nie jest juz w DPFT?
|
Cytuj:
lol notop.... Nie rozpowiadaj plotek jak nie masz pewnosci ok? Wedlug mnie temat na tym forum nawemat fosfika jest na tym samym poziomie co rozpowiadanie takich plotek :) A co do fosfika to nie macie sie co martwic wroci do guildi ....nikt go nie wyrzucil bo nikt w dpft nie ma takiego autorytetu aby to zrobic Gdy fosfik wroci bedzie 2 rowno cennych leader Fary is Fosfik |
@up
ale dlaczego odszedł ? czy jest w tym jakiś sens ? B) |
leszczu prosze o odpowiedź plax
B) |
stary nie twoja sprawa ; o
|
mama mu kazala -.-
|
Zapytałem go dlaczego opóścił DPFT i odpowiedział ze to nie moja sparawa. Ze swoich żródeł słyszałem że pokłócił sie z któryms z vice i musiał opóścic
|
Cytuj:
kazdy wie ze chche selnac chara a pozatym juz sie dowidzialem czemu nie ejst w dptf,wiec sam wyszedl bo mial zaduzo msg i spamu |
Cytuj:
|
Krążą plotki że Fosfik sprzedał postać czy to prawda ? 8o
|
fosfi odpoczywa od problemow :]
|
tzn. Fosfik nie będąc w gildii ma mniej problemów?
|
po pierwsze niejest to wasza sprawa a Ci ktorzy powinni o tym wiedziec ... wiedza :] i prosze zebyscie niepisali głupot
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |