![]() |
Killin' Dr. Omader - Volume 2
FILM NIE MA NIC WSPOLNEGO Z TIBIA Pamietacie Killin' Dr. Omader? Otoz jak sie okazalo - bedzie (a w zasadzie to JUZ jest!) druga czesc filmu! I co wiecej - w planach jest rowniez czesc trzecia, a zatem hoom dolacza do grona wybitnych tworcow sztuki nowoczesnej, ktorzy beda miec na swoim koncie trylogie! ;] Ale mniejsza o to, nie to jest w tej chwili najwazniejsze. -- Hoomik Movie Studio prezentuje... Killin' Dr. Omader - Volume 2! Obalony dyktator kontratakuje! I co wiecej - jest porzadnie pod****iony ;] Zeby za wiele nie zdradzic powiem tylko tyle, ze koncowka filmu jednoznacznie daje do zrozumienia ze bedzie czesc trzecia (i ostatnia), a zatem nie wszystkie watki sa wyjasnione w tej odslonie. Mam nadzieje ze to zaostrzy wasze apetyty na wiecej ;) -- Troche danych: waga: ~19 mb czas trwania: 2:51 min. format: WMV wykorzystano motywy z: Hitman 2: Silent Assassin, Need for Speed - Hot Pursuit 2, Kiler, Coal Chamber - Sway, Star Wars - Intro -- No i najwazniejsze jak zwykle na sam koniec: Killin' Dr. Omader - Volume 2 |
Pierwsza czesc byla fajna :) Mam ochote ogladnac i ta ale czy moglbys dac to tez na inny serwer?
|
Hahaha cudowne ;) jestem wiernym fanem Twoich filmów. Film swietny czekama na kolejna cześć 9+/10 (wolalbym ladniejszy "tekst narratora" niz takie blade :confused: tło i prosta czcionka).
Pozdrawiam. |
Łeeee... Słaby ten sequel... Jak wiekszosc sequeli ;)
|
nikt nie morduje wielbłądów! łeeee :(
pierwsza część bardziej mi się podobała ;) pewnie po części za klimatyczną southparkową wstawkę na końcu :) d.Taube |
ssijcie ;p
Koncepcja na vol.3 juz jest, teraz bedzie trwac zbieranie materialow i dokladna selekcja najlepszych. Ale mam nadzieje ze uda mi sie zrobic cos zaskakujacego, w stylu "Luke, I AM YOUR FATHER!" |
Takie ...tamto było ciekawsze...
aha i błąd na końcu....powinienies zmienić ze sklonowanej owcy na sklonowanego wielbłąda:D |
Heh xD
Dla mnie obydwa byly spoko (z naciskiem na to pierwsze). Gz :] Moze next produkcja bedzie o wojnach,np polacy vs szwedzi :D to by bylo dopiero ciekawe....:baby: |
z cezarym było najlepsze :DDD
|
Cytuj:
wszedzie chcesz wepchać rasistowskie podteksty? film taki sobie, 1-sza częsć lepsza~ |
Taa podoba mi sie ale chcialby zobaczyc jeszcze 1 czesc =P mogl by ktos podac linka?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja mam pytanko.
Czy po skończeniu trylogii nakręcisz prequele: "Jak zły Dr. Omader dorwał się do władzy?" |
who knows, who knows... ;) Ale szczerze mowiac Drom stal sie nudnym materialem ;pp Oczywiscie chetnie przyjmuje pomysly na inne filmy, niekoniecznie o Dromie ;]
|
jak admini to admini moze cos o Bosalu ?? jego poczatkach i "odejsciu"
lub jakies polaczenie tibia.pl + tibia.org.pl polaczone przez klonowanego wielblada/wojna miedzy uzytkownikami tych for itp pomyslow jest wiele albo polaczenie for i walka o posady adminow :D |
Zawsze wierni i oddani po kres życia Hoom'a Fani !
:D wymiatasz mon :D |
@pomysl na film
zrob film o elycie i #tibia.pl.... ale tez tam chce byc ;< @film :dance: (sorry za to ale ta emotka mnie rozwala ;P) film nic nie wytlumaczyl =p no moze to ze hoom jest strasznie nerwowy - Chce pan o tym porozmawiac? - Bardzo ****a jego mac chetnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |