![]() |
domek w tibi
wiem że w tibi można kupić domek :))
ale ile taki domek kosztuje?? :( i czy to nie jest tylko dla pacck?? :( bo hyba ktoś tu miał ss ze swojim domkem i wyglałdał jak by miał facc :( a gdzie mozna kupic taki domek?? :( |
Musisz mieć pacc. Tamten gość mógł poprostu ustawić swój outfit na ten dostępny dla facc, albo mieć invita do czyjegoś domku.
Więcej w specjalnym faqu na ten temat. (poszukaj go na forum) |
koniecznie trzeba miec pacc to po pierwsze
pacce nie zawsze chodza w zmyslnych ubrankach to po drugie jak moj przedmowca powtarzam ze mogl ten gosci miec inva i chwalic sie nie swoim domkiem to po trzecie zeby kupic domek wchodzisz w www.tibia.com => community => houses => i wybierasz swiar i miasto i submit to po czwarte pytasz sie ile kosztuja ?? kosztuja tyle za ile sie licytacja zakonczy plus pierwszy czynsz to po piate nie wiem co gadac wiecej to po szoste POZDRO VEPSIK |
Włamanie
Czy mozna się włamać do domku, bo widziałem jak jakiś koleś włazi do domku kolegi i bierze wszyskto do siebie. Niestety nie mogłem się sprzeciwić :( , miał 58lvl
Jak on to zrobił??? ?( |
Cytuj:
|
Piszecie ze zeby miec dom trzeba zalatwic se z www.tibia.com
Mozecie mi powidziec na czym polega sprzedaz domku bezposrednio w tibii?? Widzialem nieraz ze goscie pisali na trade "i sell house (wymiar domku), 2 beds for 150k" Czyli mozna zalatwic se dom bez zamawiania jego na oficjalnej stronie Tibii???? |
Ech...
A ja was proszę o jedno tacy z was... hm... zafascynowani gracze paLLadynami... a nawet nie potraficie poprawnie napisać nazwy klasy... Pamiętajcie... pisze się Paladyni... a nie Palladyni... -.-... Nie ma czegoś takiego jak Palladyn... Boże...
|
Cytuj:
|
????????????
|
3 lata pisac 1 posta nice ;D
|
mozna wlamac sie do czyjegos domku!!!
co wy noby gadacie ze sie nieda wlamac jak ja juz sie wlamalem tu macie muj filmik jak to zrobie uczcie sie od mistrza i milego wkradania sie do domkow:D:cup:
|
to jest ten link
to jest ten link http://pl.youtube.com/watch?v=EEarto...eature=related
|
@up Lol i co w tym śmiesznego chciałeś być fajny a double post zrobiłeś...
|
1. archeolog
2. druga czesc lepsza |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |