![]() |
Jak się tam dostać??
Więc jestem doświadczonym graczem ale nigdy nie bylem w niektórych miejscach a to zbraku wiedzy jak się tam dostać lub po prostu byłem zajęty.
Ale postanowiłem odwiedzić kilka miejsc z oto one: wyspa Cormaya:) tu chciałbym wiedzieć co tam jest i jak się dostać bez pacc Tiguanda, Darashia,Port hope,Darashia ten cały kontynet jak się dostać bez pacc i co tam jest? |
Jeżeli chcesz się dostać na te wyspy / miejsca konieczny jest pacc i tylko PACC. Inaczej nie da rady.
A jeżeli chcesz wiedzieć co tam jest zakup pacca poprzez tibia.pl. |
taaaa... jestes doswiadzczonym graczem, a nie wiesz ze na te wyspy mozna sie dostac tylko z paccem...
|
to znaczy że nie moge się wydostac wogóle na ten kontynet a tak wogóle to nie mialem czasu bylem zajety z kuplami a moj najwiekszy lvl to 60 magiem
|
Chyba napisałeś o jedno 0 za dużo
Przecież każdy newbie wie że to tyko dla PACC jest -.- |
Cytuj:
|
Zrob postac na celeście daj mi 10 K, a ja ci powiem jak tam sie dostac. ok?
|
No,no doswiadczony gracz 8o to ja jestem Aniołem. Ja nie gram zbyt dobrze a wiem ze tam potrzebny pacc :D
|
Cytuj:
Po 2 Primo - jak jestes takim doswiadczonym graczem to czemu nie wiesz ze tam need PACC?;o |
Korzystając z tego ze gadamy co może PACC:
Najlepsze różdzki dla sorca i druta można tylko na Edron kupić. Ale czy odkupując takową od innego gracza bede mógł jej używać? |
Cytuj:
Nie wiem co na to sorkowie bo ja grałem do tej pory tylko knightami i palkami więc nie dziwić mi się że mogłem się mylić. |
Cytuj:
A od kiedy facc nie może mieć mpa/g legow? O.o |
TAK... kupic mozna tylko na Edron
NIE... nie trzeba miec pacca zeby uzywac Bo ostatecznie wand of inferno wypada z draga ktore nie sa tylko na pacc terenach (a wlasciwie jest ich wiecej na kontynencie) PS. Z Tempestem tak samo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |