![]() |
AO vs KH
No i nastała długo oczekiwana przez niektórych wojna przeciwko KH ... wygląda na to że utracą oni przynajmniej po części władzę jaka mieli nad serverem ... zastanawia mnie tylko czy wielu graczy tacy jak Sampzor czy Excail zostaną tu już czy tylko jest to "mały powrót na wojnę aby wyzwolić z czynszu za kopalnie ;]" ... A może ktoś z AO loguje sie tutaj i wie co nieco o tym co się kręci ?:>?
|
hmmm...
moze poczytaj MOJ temat Aga wraca, war sie szykuje tam moze sie dowiesz czegos
|
'Aga Wraca'
Aga ma tylko lvl wysoki i to ze ona wraca nie wplynelo na wojne . Licza sie excail sampzor i kilka osob jeszcze ale nie aga... ona nie jest szanowana na berylii glownie za sprawa chamskich ownerow co kiedys nia grali :\ |
@Kieloko
Feb 15 2006, 23:07:58 CET Killed at Level 61 by Ango von Valour @Eternaluz Feb 15 2006, 23:29:57 CET Killed at Level 63 by Ango von Valour and by Xije Ca'Pone @Xenosia Feb 19 2006, 00:21:50 CET Killed at Level 77 by Tedrus and by Ango von Valour Pare moich fragów 8o teraz ludzie mogą spokojnie expic bo połowa Knighthood ma banny za Nadużycie słabości gry. |
Cytuj:
|
Master
Cytuj:
yeeeeeeeee odezwał sie master:cup: pewno bys sam wygrał wojnę swoim super boskim pvp.Jakby Ango miał sux pvp to by nie ubił nikogoB) Hail Aquarious Oyster:cup: btw:czekam az kh wróca bo mam 0 fragów na razie:D (ale bez nich tez jest fajnie:D) |
@Satyr
PvP ango do najlepszych nie należy. A jego fragi w wojnie wynikają głównie dzięki lvlowi i mocy jego SD ;] przez co miał okazje wykańczać wiele osób ;] |
Cytuj:
|
Sprawdzimy jakie ty masz PVP Oo przed summer update pokazesz co potrafisz na test servie... a moze co twój bot potrafi ;) i proponuje zobaczyc wiencej filmików.
|
Ango nie chce cie martwić ale w chwili wyjścia test servów nikt nie zajmuje sie raczej robieniem botów :) więc na teście z botami nie da się grać ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
uwiez mi ze są i tacy co juz na test servie na bocie jadą.. a skoro potrafisz tylko krytykowac to czemu sie nie pochwalisz swoim pvp? jest tak marne ze szkoda gadac ? :> i wogle niewiem co ty mozesz twierdzic na podstawie filmiku jakie ja mam pvp jak tam wogle niebylo 1v1 i podobnych rzeczy :> tam byly tylko trapy , wogle co ty sobą reprezentujesz :> KONIEC DYSKUSJI, TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIENY :) A KTO COS NAPISZE JESZCZE TO JEST UBER NOOBem 8o |
Cytuj:
51 sorcem to bys dostał i ze mną i z Ango nawet z botem:D edit: jestem uber noob?? okej bedziesz chciał na hydry iść:D Hail Aquarious Oyster |
Cytuj:
Nigdy cie nie lubilem bo zawsze zabardzo kozaczyles, spotkamy sie na tescie... Cytuj:
lol mozemy sie sprawdzic mam palka 20 lv zobaczymy czy zdazysz mnie zabic przed koncem bp uh ok? |
nvm(10 znakow)
|
to idzcie sobie na jakiegoś OTSa i zróbcie sobie solo to ci ulży
|
temat mial byc o wojnie /\ () z K|-| a wy sie klocicie kto ma lepsze PvP :]
|
20 palek<hahaha>
Cytuj:
:D hueheheheheh 20 palkiem to się zesrać możesz!!! z czym do ludzi:) btw jutro wraca Kh to sie przekonamy kto jest kozakiem:D Hail Aquarious Oyster:D |
Panowie Panowie... AO rox prawda? :] bedzie dobrze! KH sie przechwala ze bedzie walczyc i zabijac bla bla bla... ale my damy im rade, bedzie bosko :)
KH soul rather dies ^^ (tm) ;p Pozdro Lasi |
@Lasi
No to czekam na filmik ; ) Pozdrawiam, Azazel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |