![]() |
Nowa Wojna
Podobno Do Murders Inc ma dolaczyc sie Leagiunarus oraz Pirates.
Rozmawialem z Oakenem ( Pirates ) 23:21 Slait: Pirates make fusion with Murders Inc ?? ( Murders Inc oraz Pirates polaczam sie? ) 23:21 Oaken: ya ( tak ) Nic wiecej na ten temat niewiem, jak siw w czyms pomylilem to prosze mnie poprawic :D Jak ktos cos wiecej wie prosze pisac!!;] GL!!!B) |
Co ma piernik do wiatraka?
Niby czemu miala by byc wojna? :| |
To że te 3 Gildie się połączą i będą toczyć wojne z RoM'em np. ?
~Yours Jojo |
Hmm i wtedy RoM by przegral (chyba :pp)
Ale jak Liam znowu bedzie strzelal zza ekranu to watpie :D |
Znam Liama bardzo dobrze, jak większość RoM'u i moge wam powiedzieć szczerze, że botów nie używają ... bynajmniej Liam i reszta szwedów ...
|
Heh. A potem znowu kampowanie w PZ?
RoM wygra chyba że jakimś cudem w MI ktoś wprowadzi dyscyplinę... Może coś z tego będzie jeśli piraci się wezmą za rządzenie, ale wątpię żeby do tego doszło. RoM może nie używa botów, ale na pewno mają passy jedni do drugich. Miałem save channela jak paru z nich gadało po szwedzku o tym kto ma się na kogo zalogować (kumpel mi tłumaczył), ale co to za dowód... :) |
I tak RoM "z'own3d'uje" ten server. Predzej czy pozniej, tak sie stanie.
_/ RoM |
omg no co ty RoM raczej przeneisie sei na jakis nowy srrv
|
@ kidler
chyba cie paloma ! |
ale zes z nim poklikal oh plx?
|
skasowali temat o Elysii, a dopiero co się odezwałam..
|
nareszcie czekalem na to kekke
|
I juz jest 2 : 0 dla RoMu.
Btw: Theruviel zaliczyl ladny zgon na 3 UE. :) |
_/ RoM
Theruvielowi się wyjątkowo nalezało ;> |
jest 4:3 dla romu
|
Cytuj:
oraz 2 inne Alrig i Van Tristan |
Hmmm w sume jest 4:3 dla romu ale... to nie pokazuje tego co jest na prawde...
|
Cytuj:
Btw.. Skoro wiesz jak jest naprawde to możesz sie podzielic z innymi ... wkoncu dlatego zostal założony ten temat a nie robisz wielką tajemnice ;] P.S all Szczecin i Ninja Sux ! |
Poucza ten kto pisze "Najs Polszczyzna" jak to nie jest kaleczenie to ja jestem z Urugwaju.
|
O.o i fajnie w tym Urugwaju ?
Jak widzisz wymienilem błędy ortograficzne jezyka polskiego.. a o ile mi wiadomo to mogles mi wypomniec blad typu Angielskiego (najs) ;;] takze sorki ale mi nie dowalisz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |