![]() |
Pomysl na temat Pacca
Czy nie uważacie że Cipy mogli by wprowadzić darmowego pacca np na tydzień.
Bo zanim wyda się tą stówe to dobrze by było się zastanowić. Oczywiście jeden pacc na IP. Uważam że dzięki temu by zyskali więcej klientów. :] Cytuj:
napewno by coś wymyślili :d |
na jedno ip ? a neo ? reset kompa i masz inne ip :p więc temat bez sensu :p
|
Ja uważam, że to im się nie opłaca. Jak ktoś będzie chciał kupić PACC to kupi go bez tej "darmowej próbki". Co za problem dowiedzieć się co on daje. Poza tym, w tydzień z PACC początkujący gracz gówno zrobi.
|
Eh...
Zagłosowałem na "TAK zeby byl pacc darmowy na tydzien" cos takiego Ale gdy przeczytałem posta niżej to dopiero sie obudziłem. |
Cytuj:
edit @2x down: ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy wy nie rozumiecie tego? Macie FACC!! FACC jest właśnie próbką. Ten pomysł jest jak prenumerata miesięcznika płacona w miesięcznych ratach...
|
Załórzmy że jakiś typ niema i niekupi pacca , robi 100 lvl , i wykorzystuje ten tygodniowy "cośtam" od pacc. Robi szybko wszystkie questy i już nie ma powodu dla którego miałby kupować pacca.
|
Cytuj:
|
mojim zdaiem cipy powini zrobic PACC na
7 dni za jakies 10-20 zl miesiac 30-40zl 1 dzien 5 zl xD[/COLOR wtedy duzo ludzi by bylo stac na pacc a cipy by zarobily |
/me myśli, że to kiepski pomysł twierdzac:
FACC to tak naprawdę trial, wiec po co mieszać i robić Triala dla Trialów? Tibusiek: chyba nie wiesz co mówisz, to bardzo dobrze, żę cipsoft się tak nie rozdrabnia, choć fakt, kilka osób mogłoby sobie pozwolić na wyprubowanie go, ale też sporo osób by sie wkurzało, że im się po tygodniu pacc skończył. Jeśli chcesz grać z PACCem to nausz się oszczędności- jeszcze jeden + dla tibii ;) |
Cytuj:
@TOPIC: Jestem na nie. |
Tez jestem za nie bo nie chce by mi jakies 30lvl nupy druid/sorc latały z DSami na dragach w ankh -.- (i tak juz jest tam przeludnienie).
Dotego facc to trial i tyle, facce powinni sie wogole cieszyc ze mogą grac -.- |
Powinni dać na 1 dzień a na ip mają jakiś sposób bo jak dostaniesz bana na ip
to jakoś nie możesz wejść do tibi (sam sprawdziłem :p) |
Po pierwsze Cipy są zbyt pazerne zeby zrobić takie coś po drugie bez zensu dawac pacca na 1 tydzień.
Tak jak juz ktoś up napisał, facc jest tą próbką, jak się wkręcisz mozesz kupic pacca. |
@ UP
A ja mam ciebie :> (odziwo sie miescisz...) |
Jestem na nie. Czemu? jak tu juz bylo powiedziane FACC to taki okres próbny... Poza tym wyobraźcie sobie sytuacje, postaje new serv i wejscie maja tylko pacc, a tu masa noobków bierze sobie free pacc na tydzien i "podbija" serv!
|
Moim zdaniem, Pacc ,,testowy" powinien być np. po psiągnięciu np. 25, 30 lvl. Nie wcześcniej, powinien przypadać tylko na postać ktora go osiągnęła nie na konto i powinny być zablokowane pacc oufilty. Test to test, wersja demonstracyjna, w któej najlepsze i tak jest zamknięte. Możnaby płynąć statkiem np. 4 razy. Taki pomysł byłby ok
|
Ehh...
Moim skromnym ;pp zdaniem taki Trialowy PACC był by bez sensu :), jeśli już mądrzejszym rozwiązaniem bylo by obniżyć cene PACC'a nie wiem tak 10 zł na miesiąc czyli 30 zł na 3 miesiące, a w pezliczeniu na Euro "wochdziło" by to ~7,5Euro na miesiąc. Więc więcej graczt mogło by sobie pozwolić na takie coś jak PACC ;) Takie jest moje zdanie, nie wiem co wy o tym myślicie... ~Pozdro` |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |