![]() |
moja chatka skromna
|
:) nieżłe ale mam drobne pytanko:
Jakim cudem masz np e-plate i g-legsy "stare" (chodzi o grafe) a bp i AoL'a nowe ?? Przyokazji gratuluje EQ :) |
eee........co tu duzo miwoc jednym slewem "zajebisty" domek ;)
|
Nice house..
gratuluje skromności :D |
Rzeczywiście bardzo "skromna" chatka Gratz wypasionego domku..... sorry willi i gratz levelu - widziałem na innych screenach
|
Jak to jest "skromny" domek to masz troche inne pojecie o tym slowie :P Super chatka nie jeden o takim marzy :] GRATULACJE :P
|
Fajna chataka, tylko czemu w starej grafie są co poniektóre itemki?
|
Masz "dobra"chatke.chcialbym taka iec jak ty!
|
fajny domek :D
(nie korzystałeś z jakiegoś programu graficznego?) :] |
fajny domek
(nie korzystałeś z jakiegoś programu graficznego?) --------------------------------------------------------------------nie korzystal ci sie w koncu dziwic 112lev i ciagle rosnie Ale szpanuje domkiem gdybym ja wam moj pokazal :P ohohoh (to byscie mnei wysmiali) :P |
Eh co to bylo jakas beznadzija chalupa kurde zajefajne te sski towje
|
Swietny swietnmy swietny i jeszcze raz swietny domek 2e-plate omg ale jak to jest czesc nowej i czesc starej grafy bo jeszcze nie odpowiedizles.
|
Ja jakbym swoje całe eq i kase zliczył to nie miał bym tego co ty w domku :P
|
Hmm....Co tu powiedziec chatka jednym slowem zaje.....GRATZ ;)
|
zajebisty domek
ps: smiesznie by bylo jak by cie zhakowali |
hmm
co do ciebie Abden X( moze bylo by smieszne jak by cie hackneli co?? czy to takie smieszne niedorozwiniety czlowieku.. i zastanow sie co piszesz albo wogule nic nie pisz.. bo mozesz kogos wk.. sorry za przeklenistwa..
|
nice hous :)))
|
Wypasiony domek! Co ja bym zrobił, żeby coś takiego mieć :P
|
nice
Cool house :D
|
wow wypas chatka.
takie pytanko: co tacy playerzy z lvl grubo ponad 100 robia z kasa? bo przeciez ci sie az wylewa z tej chatki :) moze sie podzielisz ;) j/k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |