![]() |
Problemy na stronie.
W wyniku problemów z serwerem dział "statistics" na www.tibia.com będzie tymczasowo niedostępny. CipSoft najmocniej przeprasza za wszystkie powstałe kłopoty i obiecuje, że problem zostanie naprawiony najszybciej jak to jest możliwe.
Ponadto przez problemy techniczne CipSoft musiał wyłączyć forum (http://forum.tibia.com/). Pracują ciężko, żeby naprawić zaistniałe problemy, więc postarajmy się ich zrozumieć ;). Z góry dziękujemy za cierpliwość. Wszystkie techniczne problemy powinny być już rozwiązane, zarówno forum jak i dział statystyk zostały ponownie uruchomione. |
Oj coś im się jeszcze z przekierowaniami pokopało. ;] Wchodzę na spis osób online to mnie przenosi do nie działającego działu statistics.
|
im sie ostatnio zaczęsto "cos" psuje -,-
|
Fak, jak mogłeś... :>
|
Oh, ale wy jesteście niemili :P
Pamiętacie newsa o tym, ze szukają kogoś na posadę webmastera? Coś mi się zdaje, że awaryjność tibia.com w ostatnich czasach świadczy, że być może zatrudnili nieodpowiednią osobę :D |
Cytuj:
Tak zawsze jest, ze jak chce sie cos polepszyc to najpierw trzeba cos spieprzyc ;) Ja np. ostatnio w wyniku pewnych "testow" zbanowalem przez przypadek wszystkich userow neostrady na stronie i forum ;) |
no ładnie pewnie Master po IP 83.*.*.* poleciałeś :)
|
@up
wiemy wiemy dalo sie zauwazyc :D |
@Up
Co to ma być? Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale oprócz tego, że nie działa dział statistics, nie działa mi też forum ;( Niezapomnijmy też o tradycyjnych już problemach z logowaniem na tibia.pl :( |
@up @up
Evul HAcker nie dajcie sie nabrać! BAn dla tego nooba! |
Btw, Gz Shinjix pierwszego (?) newsa! Dokonał się twój cel ;)
A pozatym: Cytuj:
|
Cytuj:
No cóż to tylko dowodzi temu, że być może planowane są jakieś większe zmiany na stronie. |
EEE tam wcale dział statsów działa na tibi.com wystarczy wcisnac imie w opisie gracza na tibi.pl i cie przenosi do działu statów i normalnie możesz sobie patrzec.
|
@up
Chodzi o dział statistics, przycisk na górze po prawej. |
Zauwarzyłem to dość wcześniej- zapomniałem tu napisać ale zgłosiłem do CIPów:)
Może mi dają adv na Consa:) |
No w h(cenzura)j i jak ja teraz sprawdze kim mnie strasza jak players online przenosi do niedzialajacych statów??:( :( :( :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Omg ile jeszcze będą naprawiać statystyki ?? Co za ciecie z nich...
|
Oni wymiataja, ciekawe ze ze strona kupna pacca wszystko jest w najlepszym porzadku
|
Nie wiecie moze ile to bedzie jeszcze trwalo ?? :/
|
Nie dosc ze nie dziala statistics to nie dziala tez strona X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |