![]() |
Aldora Wmv: Anima vs Eternal March
Jest to mój 1 film w postaci WMV przedstawiający jak sam tytuł wskazuje wojnę na Aldorze pomiędzy Animą a EM.. Proszę o komentowanie.. LinK : http://rapidshare.de/files/13556670/AnEm*****.html
|
Afff fragi tylko z animy a gdzie em? :P
Tiesto rlz =P |
No wlasnie =) nie widzialem zadnego z EM chyba jedne byl w tym dniu, ale na nastepny dzien sie rozkrecili i Anima prowadzi :P szkoda ze Masak tak glupio padl ..
|
Chyba w tej chwili jest remis :x 9 do 9 :confused:
|
uaa tak? :p jak patrzylem to bylo chyba 9:7 :p
|
Em 9:9 Anima
Daj rehosta bo nie obejze:D |
Ładny film i ta muzyka mmm... Hail Tiesto...:) Gz
|
sprobuj z omegi zią :p
|
Swiena muza.
Zapowiedz filmu rewelka, rusza zmysłami:) Czekam na wiecej, i dorzuc fragi Animy, niech to nie bedzie "propagandowa" produkcja, tylko całokształt. Przy nastepnej bitwie jak bede o sam moze zrobie film, to bym ci nawet podrzucil:) |
Heh.. Dzieki.. tylko ze niestety fragow Animy nie mam i ich nie dalem :( jak by co to gg 5210223 :):p
|
:))
spox filmik 8o
to jakie jest teraz wynik?:confused: |
ty:) ponoc 9:9
|
Zal mnie ciebie karac bo starales sie :PPP
Ale nie dosc ze film tylko z EM zrobiony na poczatku wojny to nie najlepszy. Po wygraniej wojnie ja machne taki WMV ze klekniecie tak jak EM kleka przed nami, Friends above all! Hail Anima! |
Hehe : 1. Nie miałem żadnego materiału aby pokazać wasze fragi, a gdyby jakowy traki by sie pokazal to na pewno bym go umiescil.. 2. Fragi sa z poczatku wojny, poniewaz nie spotkalem sie z dalszymi filmikami z kolejnych dni.. 3. To jest moj pierwszy wmv, nastepny na pewno bedzie lepszy i robiony za pomoca innych programow.. 4.. Ciekawe jaki byl twoj debiut? :p
|
Spox filmik wogule co tu gadać cooll!!!!!!:) ;) nic dodac nic ując dak dalej trzymaj :cup:
|
Cytuj:
pozdro |
Niech wygra lepszy. xD
|
Cytuj:
Peace Out B) |
Cytuj:
|
Klikajcie na userbar w moim podpisie - spoko giera:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |