![]() |
Bloker na bk
Pytanie:
Czy jestem w stanie zbloczyć black knight na 50lvl przy skilach 76/74? Eq:Golden armor,Demon shield,bright sword,crus helmet,k-legs,scarf buty Dwaj shooterzy(pall lvl 62 i 88 dist 89 i 96 chyba) Czy dałbym rade zbloczyć?Ewentualnie ile uhów mogłbym stracić na 1 bk (Dane shooterow mogą być złe bo statystyki aktualnie nie działają) |
Ja bloczyłem na 50lvl skille 74/72 i waliłem z exori eq wtedy c arm k legs f axe medusa shield:]
Krutko mówiąc spoko zbloczysz.(zeszło mi chyba 4uh) Miałem jednego shotera tylko że 90lvl:P |
Dasz rade... pamietaj zeby najpierw wybic te shity co sie paletaja po jaskinii...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
o LoL bk to nie demon bez przesady z takimi shooterami pojda ci max 2 uhy... ja bylem z 51 sorem ktory bil only z explo i szedl mi 1 uh na bk tzn nie szlo wcale ale jak juz zabil bk to mnie uhal bo bylem na yellowe.
|
IMHO, nie warto brac az dwoch shooterow na bk, starczy jeden, zeby nie dzielic loota na trzech. Blokowalem bk palkiem w p-secie z dwarven shieldem, szlo srednio 2 vity na jednego(dla jednego shootera, palka). Czasem chodzilem tez z knightem, eq mniej wiecej w okolicach c-setu, skill ~75 = 0-4 moje UHniecia
|
on sie pyta czy zbloczy bk na 50 lvl na tych skilach...wiec widocznie chodzi mu tylko i wylacznie o quest bk.Stary ja Bk quest zrobilem solo knightem kilka gfb,uh i spadaj z nagrodami dasz rade ;)
|
dasz spoko rade zejdzie Ci max 3 uh tylko najpierw zabij te beholdery bojak summonuja skeletony i Cie otoczy wiecej niz 2 to przelamany shield i hity kolo 100-200 wejda :P
|
Chodzi mi o quest i hunt:p
|
Gosc dostal 7 odpowiedzi a kazda ta sama. Widze ze pod moja nieobecnosc przybyla nowa fala kretynizmu...
|
@up:
Nie, nie kazda taka sama. Duzo osob dorzucilo swoje cenne uwagi, na tym polega wlasnei forum. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. |
Człowieku z takim lev. leć an coś lepszego bk nie jest zbyt silnym przeciwnikiem dla 50 knighta.I w dodatku masz tak silną ekipe w distans dasz rade:D
|
Pi co na cos silniejszego, on jak bloker idzie dla loota, a według mnie BK daje bardzo dobry loot (przy dłuższym huncie) jedynym minusem jest jego czas respawnu:/
|
Spokojnie dasz rade :) Ja jeszcze jeden lvl i tez wyruszam :) Ide z Pallem 53lvl Dist 78...
Ja jestem knightem 49lvl skile 81/79 :))) Juz sie nie moge doczekac :) |
To caly czas ta sama fala... a jej koniec nie zapowiada sie szybko :(
|
Po tym jak 24 level zablokował demona wszytko jest możliwe ;) z takimi shooterami będzie bardzo łatwo nie masz się o co martwić ja blokałem z gorszym shooterem i skillem :dance:
|
Ja solowałem bk na 50 lvl skills 72/69 z exori a wiec sobie pomysl czy dasz rade :P
|
Żeby cię uspokoić dodam tylko, że zanim przywrócono questy i pojawiły się bramki lvl to na bk chodzili ludzie z knightami 30 lvl shielding 70. Tak więc mając 300 hp więcej spokojnie sobie poradzisz ;)
|
bez problemu watpie czy zszedl by jakis uh a na hunta polecam wziac sorcka i zastosowac sie do taktyki ponizej ^^
Ja ze swoim blokerem mamy ciekawsza taktyka przy ktorej nie schodza w ogole uhy-ewentualnie czasem ihy summonuje 2 dsy atakuje nimi bk+pomagam z exori mort |
lol ja i qmple zabilismy bk w 3 knightow xD
jeden bloczyl,drogi walil z skull stafa jako 2 na tarcze a ja d-lanca jako 3 na zbroje i hity czasem 190+ :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |