Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Duele na NpVp? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66098)

alz 18-02-2006 21:17

Duele na NpVp?

Czy według was powinny być duele na serverach Npvp?
Co mam na mysli duel ...
Napewno wielu z was, grajacych na npvp ;), miało dosyc ludzi, ktorzy sa mocni w "gebie". Nie lepiej zeby wszystko mozna bylo sobie wytlumaczyc pVp ? Jak to by dzialalo: zapraszasz kogos na duel ten zgadza sie i wiadomo a nie czyli hmm jest mocny w gebie. Duele "gildowe" działałyby tak samo ;P.

Koment plx0r :baby:

Omg Laga zalapalem na forum ;P jeszcze 2 odp do sady powinny byc ;(
3) Niiii
4) No co ty -,-
@Admin plx dodaj lub usun temat

Duch Guardi 18-02-2006 23:33

wg mnie najlepiej żeby zrobiono pvp area ( pomysł z ots -.- )

Sashion 18-02-2006 23:35

Zrobili by tak jak w WoWie ze jesli się chcesz pojedynkowac gdzie kolwiek obie strony muszą wyrazic zgode i tyle... ale to tylko marzenia =(

Windy mimichal / inferna 19-02-2006 09:32

Glupi pomysl. Jak npvp to npvp. ;))))

Mehh 19-02-2006 09:48

Ehhheheheh .

Jestescie nienormalni , conajmniej , są trzy , a raczej cztery rodzaje światów .
Pvp , Non-Pvp , i E-Pvp ( + Premium ) . Wybrałeś Non-Pvp to niema pvp i tyle .

ripper 19-02-2006 10:27

Kiedy wybiera się świat no pvp trzeba liczyć się z konsekwencjami. Chcesz walczyć; zapraszamy na pvp/epvp.

alz 19-02-2006 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mehh
Jestescie nienormalni , conajmniej , są trzy , a raczej cztery rodzaje światów .
Pvp , Non-Pvp , i E-Pvp ( + Premium ) . Wybrałeś Non-Pvp to niema pvp i tyle .

Nie musisz mi mowic jakies sa swiaty ;] i przeczytaj mojego posta powoli i dokladnie..:o

Hmm nikt nikogo do walki by nie zmuszal ale zmniejszylo by nobizm na swiatach npvp no i bylo by ciekawiej.

Balthasar 19-02-2006 13:57

Może odrazu server pvp w parzyste dni miesiąca, npVp w nieparzyste i epVp 29 lutego?
A tak serio, to nie miałoby sensu. Mówisz o likwidowaniu ludzi mocnych w gębie, lecz żaden noob nie przyjmie wyzwania, od kilka razy lepszego przeciwnika. Więc jak chcesz walk zmień server na pvp.

Mr.Hania 19-02-2006 21:07

Popieram zdanie poprzednika, aczkolwiek taki system by niekomu raczej nie przeszkadzał, a i mogłyby się odbywać walki gildii. Dla mnie MMORPG bez zabijania innych graczy to nie MMORPG. Min. dlatego zrezygnowałem z MapleStory.

Sashion 19-02-2006 21:10

upy
Yea w WoWie tez jest Non PvP ale duele jednak sa :P

Mc macio 19-02-2006 21:44

Mi by to bardzo pasowalo. Mam jedna posac na non-pvp (mainchar) i troche brakuje tej walki...a po ostatnich apdejtach sie cienki pekuje noob charami wiec ja jestem za.

Memento Mori 19-02-2006 21:50

mozna by bylo zrobic cos tak oczywistego jak walka tylko w party, reszty sie nie uszkadza ;] z tym ze musiala by byc lista osob ktore sa w party, zeby nie bylo "chodz potrenic" a tu zonk hlvl friend przybiega ;]

alz 20-02-2006 01:04

Moze by poruszyc ten temat na forum tibia.com B)

Mod, adm plx popraw sonde -,- :baby:

Windy mimichal / inferna 20-02-2006 09:49

czemu w sondzie nie jest mozliwa odpowiedz "nie"? co za nie inteligenta osoba to zrobila

Edit: no chyba ze to prawda z tym lagiem :>

Hieyan 20-02-2006 10:10

Jeżeli ktoś wybiera serwer non pvp, powinien by się z tym pogodzić, że tam nie ma walki. Przecież non pvp z duelami to byłby raj na ziemi (w Tibii?).

alz 20-02-2006 16:51

Tak lagi wtedy byly straszne -,- 2 razy juz prosze admina zeby dodal do sady ale nic ;x nie robi.

No tak ale ci co wypowiadaja sie "Wybrales npvp to masz npvp" moge sie zalozyc ze nie grali nigdy na npvp i nie wiedza o czym mowila. Raj hmm ŁÓŁ ..

Comornic 20-02-2006 17:45

"Jasne.Tego tu brakuje"

Zaznaczyłem odpowiedź "Jasne.Tego tu brakuje".
Myśle że powinno to być tak:
Normalnie nie można sie lać ale gdy załączysz "party" to tak jak na światach pvp.

To moje zdanie...
Pozdro

Sir Chromos 20-02-2006 21:39

Bezsens.
Po co na światach Non PvP miała by być opcja walki skoro ten server z założenia jest pozbawiony mozliwości atakowanie sie wzajemnie. Kazdy kto wybiera teki typ serwerów powinien być świadomy że spędzi tak swoje Tibijskie zycie . Tak jak juz mówili ludzie ,skoro brakuje Ci walki to zacznij grać na światach PvP a nie wymyślaj rzeczy które i tak nigdy nie bedą wprowadzone do gry.

@ Alz
Każdy z nas zaczynał na "świecie" non PvP jakim był rook i każdy wie jak bardzo irytują ludzie którym nic nie można zrobic za mocna gębe oraz za wszytskie inne grzeszki....

alz 21-02-2006 13:34

Nie porownuj rooka z mainem :faceoff:

Kwadratowe Koło 21-02-2006 13:53

Dam wiare, że to było tak:
Grałeś na pvp jak zaczynałeś grę, ale cie zabijali więc poszedłeś na non pvp, bo myślałeś, że tak będzie fajnie bo nikt nie będzie cię mógł zabić. Zrobiłeś ten 30 lvl i teraz się żalisz, bo nie można zabijać innych i ci się nudzi chodzić wciąż na te dragi i mumie.
Podsumowując - teraz płaczesz, bo źle wybrałeś. Masz pecha. Licz się ze swoimi wyborami. Założę się, że ten temat będzie mulony jeszcze z 2 strony ;f.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23.