![]() |
Czemu mam takie lagi???
Mam taki problem jak gram w tibie to prawie zawsze mam lagi a czasami takie że za każdym razem wyrzuca mnie z serwera. Czym może to być spowodowanie mam komputer na Amd Athlon Xp 2200+ i 256mb ramu. A łącze stałe w taki sposób:
Kozystam z łącza od tp DSL+ dla biznesu 512kb/s rozdzielone na pare komuterów (lagi są nawet jak jestem sam na całą sieć) w sieci jet o koło 5 kompów i 1serwer |
Hmm
a) grasz na amerykanskim servie b) ktos u was non stop sciaga z kazzy ;p |
albo cos z laczem caly czas nawala(w co watpie) albo wszyscy w tibi sie na ciebie uwzieli i spamuja albo grasz jak jest prawie pelno ludu na serwach ( wtedy prawie zawsze sa lagi)
jelsi to nie jest jeden z wymienionych wyzej powodow to bardzo mi przykro . |
Nowięc tak....
-Ja mam połączenie z tamtą siecią przez besprzewodówke -Gram na azurze -chyba nikt nie urzywa kazzy |
jezeli to bezprzewodowe to jest radiowe to tak bedziesz mial :) ja mam radiowe i lag na lagu ale sie przyzwyczaisz :P
|
ja tez mam bezprzewodowe ale jakos lagow nie mam ... jak juz to wtedy co wszyscy czyli jak sie caly serv laguje ale to juz wina cipow a nie kompa czy lacza
|
Prawdopodobnie wina łącza a dokładniej to ktoś pewnie używa programów typu Kazaa, eMule itd.
urzywać -> używać |
tez mam lacze 512 podzielone na 5 na poczatku byly lagi ze ja pierdole ale potem zagrozilem ze jesli u kogos kazze na kompie zobatrze to kable pood*******am i od tego czasu lagi sa raz na jakis czas ale wtedy wystarczy reset compa ;p
|
Ja terz ma bez przewodówke :[
CZsami muślem ze by wyjść z tibi ale to nic nie daje czeba się przyzwyczajić (ale czensto niema magów i czasami przechodzą) wienc nie załamuj się iw alcz :] |
Ja tez mam lagi jeden ziomal poradzil mi zebym zmienil kompa wywalil go przez okno powiedzial ze on tak zrobil a potem go stary z kapciem po domu ganial i kablem od zelazka bil:D LOL
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |