![]() |
Amazon Helmet
Film potwierdzalacy istnienie Amazon Helmetu ;)
Film mój i kumpla. http://rapidshare.de/files/13585756/...elmet.rec.html Niepytajcie sie jak go zdobyc ,sami poprobujcie. |
pls jakas podpowiedz zagadka moze jakies poloczenie z innych questow
|
Cytuj:
Musisz wejsc na monitor, zrobic 3 obroty w lewo i podskoczyc 2,5 razy... Wolal bym zeby nikt niemowil (jesli ktos wie :) ) jak zdobyc ten helm, bo niepoto oni sie meczyli i zrobili tego questa by teraz sobie wszyscy jak darmozjady takie za nic zrobili tego questa. Gratz Helmu! postaram sie poszukac :P Sprobujcie poszukac questa na Amazon Shield ( mam gdzies filmik na tibie 7.4 jak jakis koles pokazuje tego shielda :D) |
Dowod jest quest spoilingu nie ma ( a szkoda ).
Samo pokazanie nie jest takie emocjonujace bo wiadomo bylo ze taki helmet istnieje tylko jak go zdobyc' o to jest pytanie !? |
Piekny ten helm... ahhh jak go zdobyc??...ale to sie w przyszlosci odkryje:):)
|
mala podpowiedz.... najazdy orkow ... nie tylko na thais ;]
|
xd
Tak, quest dotyczy najazdu orków w razie chęci dostania jakichś wskazówek prosze pisać na gg 8565876 :D
|
O.o
Dotąd myślałem że ten helmet to tylko na OTS jest :p
|
Taa, ostatnio na isarze byl najazd orcow (nie thais) ale jak wybilismy wszystkie orci to nie wiedzielismy co powiedziec -.-
|
:/
Przepraszam, podałem złe gg
|
A jednak. =p
Czy quest spoilingiem bedzie pytanie o ewentualna bramke levelowa? |
dja an czym innym niz rap bo limit przekroczylem :/
|
z moich wiadomości hełm respawnuje sie podczas najadzu orków w jakiejś wieży ;) to nei QS bo nei podaje drogi do niego, ani żadnych wymagań ;)
|
Gz. Ja tego helma znałem jako Lady Helmet ;]
Btw. Ale czy on jest taki ładny ?? |
Prosze O poprawne GG Btw Gratz Helmeta I prosze o dalszy opis :):)
|
kurde tylko zrobiles mi apetyt na ten helmet :)
|
Amazon armor jest ladniejszy:P:P Ogolnie amazon arm, helm i shield sa zarabiste z wygladu:)
|
na wiezy? to juz wiem jakiej :) ale tylko jak go uaktywnic, trzeba miec jakies wymagany lv ??
|
Gratz wykonania questu =) keep going moze skolujesz calego seta ;>
Ogladalem kiedys filmik chyba pod tibie 7.4 jak koles robil tego questa tu poprostu trzeba znac dobrze angielski zeby pogadac z npc a gdzie to juz chyba kazdy wie jezeli nie wie to wkrotce sie dowie bo prawie wszyscy o tym gadaja :p
|
Rheost plax sux rapidshare
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |