![]() |
Raynold !! to chyba ty jesteś dzieckiem
Elysia
Wojna miedzy Noctum & Grinders. Creghan_Elysia Temat skasowany przez Raynold Powód: Za duzo klotni, dzieci Nierozumiem tego tłumaczenia forum chyba po to jest aby rozmawiać i ewentualnie sie klucić jak chcesz sie wyrzyć to załóż własne forum i tam sobie pozamykaj tematy ale nie tutaj powinneś dostac ostrzezenie za takie akcje bez podanej konkretnej (sensownej) przyczyny zamykasz temat gdzie wiele ludzi wypowiadalo swoje zdanie ... |
Ech... Kolejny. Jezeli masz watpliwosci, to odsylam do przyklejonego tematu "dlaczego usuwacie". Istnieje takze mozliwosc zapytania sie na priv. A podwazanie mojej oceny sytuacji wlasnie tutaj i w taki sposob kwalifikuje cie jako niegodnego dyskusji ze mna.
Ale poniewaz mam dobry humor to skomentuje to tak: jezeli chcesz sie poklocic, to TY zaloz sobie wlasne forum. 144 posty, w ktorych znaczna wiekszosc to nie dyskusja, ale klotnia i bezsensowany spam, nadaja sie tylko do usuniecia. Dodatkowo pozwole sobie przytoczyc, jak ludzie "wypowiadali swoje zdanie": Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co to ma byc!? Czlowieku! Wez sie zastanow... Przyczyna usuniecia tematu nie jest konkretna ani senowna? To co jest sensowne? Ten idiotyczny spam? Aha: znalazlem jeszcze twoj post: Cytuj:
|
Skoro dla ciebie forum sluzy do klotni to wyjdz i nie wracaj, zaloz swoje wlasne.
BTW to nie ty mi groziles "wjazdem na Hate" na gg jakis rok temu? Czy to tylko inny owner byl wtedy? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |