![]() |
Utevo res ina "".... - jaki poziom i jakie stwory
Cześć wszystkim, mam pytanie a dokładniej: Czy na 23 levelu po zakupieniu czaru "Creature Illusion" można zamienić sie w każdego potwora czy są jakies potwory w kture nie mozna sie zamienic? Np. czy mozna zamienic sie w Demona albo Orshaballa :p
-------------------------------------------------------------------------- Za odpowiedzi wielkie THX z góry |
A czy Orsha i Demon nie wygladają tak samo?
Tak są ograniczenia , duzo jest ograniczeń więc zamiast prosić o wypisanie to se popróbuj , i pamietaj o : "utevo res ina "nazwa_potwora"". |
w demona sie nie da, z tych silniejszych potworkow o ile dobrze pamietam da sie w dla i licha, btw. sam bys posprawdzal a nie czekasz az ktos laskawie sporzadzi ci liste... -.-
|
W niektore stwory niemozna sie zamienic, kazdy wymaga 23 lev i zakup tego czaru.;)
PozdroB) |
W licha nie można, ale można w Demodrasa, Dragona, świnie i psa :) Jest dużo potworów do których można się upodobnić. Najlepiej wejdź do działu potwory, zobacz ich spis i popróbuj.
|
Tak da sie summonowac all wyznaczone na 23 lvl nie ma zadnych wyjatkow ze potrzeba wiekszy lvl tylko w niektore nie mozna sie zamienic.
|
Jakbyście nie zauważyli to nie mam jeszcze 23 lv i nie mam tego czaru :p ale dzieki za informacje;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |