![]() |
Aktywacja XP Home
Mam pewien problem... Mam winde XP i podczas aktywacji systemu pisze ze :
Kod:
Zgodnie z naszymi danymi liczba mozliwych aktywacji systemu Windows przy uzyciu tego klucza produktu zostala przekroczona. Wprowadz inny klucz produktu, a nastepnie kliknij przycisk Ponow probe.25-cyfrowy klucz produktu (product key) mozna znalesc na etykiecie certyfikatu autentycznosci, ktora jest dolaczona do komputera lub dokumentacji systamu Windows i wyglada podobnie do nastepujacego przykladu: Licze na wasza pomoc... Edit: @down Za odpowiedz dziekuje, ale nie znasz jakiejs pozadnej stronki bo w miedzyczasie juz troche szukalem tego cd keya tyle ze mi neta zamula nie bardzo mi to do tej pory to wyszlo... Edit2: Dopoki nie znajde lepszego wyjscia to bede korzystal z pirata...Wydaje mi sie ze temat do zamkniecia |
1)Poszukaj cd-keya u kolegi.
2)Kup oryginal. Bez starego seriala/dokumentacji zakupu nic nie zrobisz. [edited by MayGyver] prawda Nekromanta, ze nie popieramy nielegalnego oprogramowania? Wyslalem ci juz o tym PW, ciekawi mnie, jaka bedzie twoja odpowiedz na temat piractwa, ktore sie w dziale RPG szerzy. |
daj aktywacja przez tel tam masz bezpl num oni Ci podadza nowy klucz bo tamten zaduzo razy juz uzywales jak wpisze nowy klucz wszystko bedzie ok
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |