![]() |
Bug!!
Witajcie, nie moge napisać newsa więc napisze nottke TU.
Pojawił się bug polegaj±cy na tym że: Logujemy się normalnie, gramy..., chcemy się przeł±czyć na drug± postać, wylogowywujemy się, klikamy na inn± postać czekamy około 30 sek., i pisze że nie możemy się zalogować, ponieważ inna postać na tym accouncie jest jush online. Teraz tak, czy mi się co¶ stało z tibi± czy też dzieje się to przez niedziałanie www.tibia.com?? Mam też pytanie: Ile czasu trzeba czekać żeby znikł red skul?? I czy można gdzie¶ zobaczyć ile czasu zostało do zniknięcia Red skula ?? |
Stary bug, czasami tak po prostu jest, niby go naprawiali kilka razy, ale ciagle sie zdarza
|
Primo, user nie może pisać niusa...
secundo - to już było, czekaj do restartu servera i wszystko wróci do normy thirdo(?) - niektórzy tylko to maj± ;) masz pH ;) |
Taak. U mnie też się tak dzieje czasem. Nic złego... :p
|
Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można :p
|
Cytuj:
30 dni?? O ja Pi*****e, nie zadługo jak za zabicie tam 6 osub???? Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek" Chciał bym żebyś śię mylił (bez urazy oczywiźcie);( |
Cytuj:
|
@Pior'firebladde
i ty masz postac 45lvl na koncie premium?? Cytuj:
ale przeciez bedziesz jedna z tych 6 osob !!! i to w dodatku ujdzie mi to na sucho za 24 godziny i znowu bede mogl bez karnie cie zabijac. red skull, nie redskull - i tak mi to jest obojetne, bo i tak nie mam dobrego eq na sobie - bo w koncu nie blokuje hydr, nie ? czlowieku zastanow sie w ogole co ty piszesz. i naucz sie czytac ze zrozumieniem - zdaje mi sie ze ministerstwo edukacji narodowej idzie z duchem czasow i na lekcjach jezyka polskiego masz cos takiego jak czytanie ze zrozumieniem... cos tam czytales i akurat zapamietales jedna liczbe - 24. z tego co wiem to z ta liczba jest zwiazana liczba osob ktore mozesz zabic nie nabijajac sobie redskulla. jezeli grasz w tibie, to zapewne zapoznales sie z czyms takim jak manual ? jasne ze nie, wiec przytocze ci tutaj fragment : Cytuj:
|
A ja od siebie dodam, ze w czasie tego miesiecznego bana polecam poczytanie slownika poprawnej polszczyzny, oraz slownika ortograficznego. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |