Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Bug!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66327)

Pior'firebladde 20-02-2006 19:44

Bug!!

Witajcie, nie moge napisać newsa więc napisze nottke TU.

Pojawił się bug polegaj±cy na tym że:
Logujemy się normalnie, gramy..., chcemy się przeł±czyć na drug± postać, wylogowywujemy się, klikamy na inn± postać czekamy około 30 sek., i pisze że nie możemy się zalogować, ponieważ inna postać na tym accouncie jest jush online.
Teraz tak, czy mi się co¶ stało z tibi± czy też dzieje się to przez niedziałanie www.tibia.com??

Mam też pytanie:
Ile czasu trzeba czekać żeby znikł red skul??
I czy można gdzie¶ zobaczyć ile czasu zostało do zniknięcia Red skula ??

Pyto 20-02-2006 19:56

Stary bug, czasami tak po prostu jest, niby go naprawiali kilka razy, ale ciagle sie zdarza

Vanhelsen 20-02-2006 19:57

Primo, user nie może pisać niusa...
secundo - to już było, czekaj do restartu servera i wszystko wróci do normy
thirdo(?) - niektórzy tylko to maj± ;) masz pH ;)

Master Sorcek 20-02-2006 19:58

Taak. U mnie też się tak dzieje czasem. Nic złego... :p

Ruppert 20-02-2006 20:03

Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można :p

Pior'firebladde 20-02-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ruppert
Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można :p

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????
30 dni?? O ja Pi*****e, nie zadługo jak za zabicie tam 6 osub????
Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek"
Chciał bym żebyś śię mylił (bez urazy oczywiźcie);(

Filthy 20-02-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pior'firebladde
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????
Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek"
Chciał bym żeby¶ ¶ię mylił (bez urazy oczywiĽcie);(

ale sie nie myli... i nie mozna tego sprawdzic ile zostalo... :D

mentozer 20-02-2006 22:47

@Pior'firebladde
i ty masz postac 45lvl na koncie premium??

Cytuj:

daj boze zebys nigdy nie byl w czolowce serwera bo rosnie nam kolejny power abuser. dobra, dajmy na to ze ta postac ktora masz w opisie jest twoja albo ja kupiles i nie masz pojecia o grze... masz skille jakie masz. masz bp pelen uh. nagle podbiega do ciebie taki drut jak ja z takim jednnym sorcem i po kilku minutach padasz. rodzisz sie w temple i od razu uruchamiasz internet explorera, wchodzisz na forum.tibia.pl i w dziale inne piszesz posta ze jaki ty to biedny nie jestes i czy mog by ktos napisac posta do cipsoftu ze ktos cie zabil. i to jeszcze za nic...

ale przeciez bedziesz jedna z tych 6 osob !!! i to w dodatku ujdzie mi to na sucho za 24 godziny i znowu bede mogl bez karnie cie zabijac. red skull, nie redskull - i tak mi to jest obojetne, bo i tak nie mam dobrego eq na sobie - bo w koncu nie blokuje hydr, nie ?

czlowieku zastanow sie w ogole co ty piszesz. i naucz sie czytac ze zrozumieniem - zdaje mi sie ze ministerstwo edukacji narodowej idzie z duchem czasow i na lekcjach jezyka polskiego masz cos takiego jak czytanie ze zrozumieniem... cos tam czytales i akurat zapamietales jedna liczbe - 24. z tego co wiem to z ta liczba jest zwiazana liczba osob ktore mozesz zabic nie nabijajac sobie redskulla.

jezeli grasz w tibie, to zapewne zapoznales sie z czyms takim jak manual ? jasne ze nie, wiec przytocze ci tutaj fragment :

Cytuj:

Characters that kill several unmarked characters within some periods of time will be marked by a red skull and have to face serious sanctions for their player killing. This happens when a character kills
  • three or more unmarked characters in one day (24 hours),
  • five or more unmarked characters in one week (7 days) or
  • ten or more unmarked characters in one month (30 days).
As soon as a character reaches one of these three limits the character will be marked with a red skull for 30 days. Note that every time one of these limits is reached again the red skull mark is reset to 30 days.

zalfik 21-02-2006 11:47

A ja od siebie dodam, ze w czasie tego miesiecznego bana polecam poczytanie slownika poprawnej polszczyzny, oraz slownika ortograficznego. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25.