![]() |
Pking ]:-> Niezłe fragi (Titania)
Jak w temacie:
http://rapidshare.de/files/13731358/...ocus_.rec.html Prosze o komentarze :) filmik sprzed godzinki. |
Stary, ty się naprawdę nudzisz... Ale gz pkowanka, trudno czasem uwierzyć że takie n00by mogąmieć wysokie levele, ale sam dziś tego doświadczyłem. Jestem sobie moim palkiem 25lv w górach pomiędzy Ank i Tiquandą. A tu przychodzi 83 "Elite n00b" i zaczyna mnie bić. Jednak haste robi swoje, zwiałem:D Jeszcze raz gz pkowanka
|
muHAhAHHAhHAHhhhAHHaHAHHA, Extra filmik! Szkoda, że się na ciebie nie natchnołem - byśmy się troche pobawili :>
|
Rotfl ;D niezle miales szczescie. Najpierw jakis 30 drut, pozniej 22 drut majacy run po uszy który chyba zawalu dostal przed kompem ;d (wzywal kolege 50 pallka ktory mial przy sobie 2-3 uhy :S- pada po nim) next wsunal sie jakis 24 najt z 6 mlvlem !! ale nie mial pechowiec ani 1 uha =/ w ab 21 pal ktory ladnie wszedl na 2 sd ;d. Stary normalnie wymiatasz xD jedno z lepszych pk jakie ogladalem w tym roku
|
@Pankracy
Czy wy nigdy sie nie nauczycie...... czytajcie ten zasrany regulamin.... nie spoiluje sie filmow.. teraz 3/4 osob ktore wejdzi w ten temat nie sciagnie juz filmu bo szanowyny kolega wszystko opowiedzial..... -.-'''' Jezuuuuu....... o.0 |
Dokladnie tak jest...
Cytuj:
Nie mam zamiaru juz sciagac i mysle ze wiele osob tez powinny byc tu ostrzezenia i w wyniku 2 ostrzezen np. BAN - ,_, - |
Niezły PK. Ale loot do do niczego
|
Fajne pkowanko,
pozazdroscic tylko szczescia. ;) Pozdro. B) |
Cytuj:
w00t a noob :D ale chlopaki pk jest takie zaje..... ze naprawde warto sciangoc mimo wypowiedzi tego idioty pankracego ktora wysztko psuje... musicie to zobaczyc :D taki lvl a zabija takich looli :D |
Buahahaha ! Niemoglem xD 50 pal padl , buhehehe co za n00by ;p
swietny film |
Cytuj:
Pan Kracy wypowiedział się dodatnio. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a do tego było by tez fajnie gdybyś od czasu do czasu do słownika zaglądnął TOPIC: rolff nieźle nieźle, masz dobre umiejętności pvp. Można je nawet porównywać do twojego złodziejstwa na refugii. Btw. ten 50 pall to bez monitora grał ? |
@up
Uwierz mi że on nie ma dobrego PvP Filmik fajny ^,^ Koment będzie głupi bo jestem do tego zmuczony! @Canis'lupus Nikogo nie interesują twoja historia ... I mi nie powiesz ze mając 25 lvl a ten koleś 70 uciekłes mu na samym utani hur... @Focus/Rolff czy jak ci tam gejku leci teraz ; p Czemu Ty nigdy ni masz dobrego loota z PKingu : P ? |
:)
Filmik był super :D szkoda , że w tedy zginołeś chcetnie bym jeszcze po oglądała :)
|
Cytuj:
taak swietnie tylko ze jesli chodzi ci o moje bledy to sa tylko 2 mozliwosci: -literowka ( np. nie chec za miast nie chce bo szybko pisze i to sie zdaza) - nie stawiam polskich znakow... to tyle, i sie uspokoj naab :D |
filmik wyrabany w kosmos xDD nice pvp proponuje nagrac next filmik bo ma wziecie ;)
|
Baardzo bym chiał oglądnąc ten filmik, ale u mnie cos rapid nie chce działac więc....
RESHOT PLX PLX PLX |
O lol pomoglem pk o_O :PPP gz film wafel :))) ja jestem dobroduszny , ale powiem szczerze ze mnie kusilo Cie zabic ;p
|
Pomogles pk ;d ale dobremu pk (Farciarzowi ) xDDD normalnie 50 lvl bez uh uhaahahhahahahahahahahahahahahaha wyciek na maxa brehta bedzie jak jego ziomy to zobacza 50 lvl padl od 30 omfg xD nieno gzzzz ; d dawaj wiecej wiecej wiecej xD polecam filmik sciagac zarabisty.
PS Widzisz latimi masz dobre serduszko i mu pomogles xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |