![]() |
Poziom w Tibii
Druga sonda dotyczy waszego najwiekszego poziomu w Tibii. Zalezy nam na szczerych odpowiedziach. Nie musicie sie przechwalac jaki poziom macie, czy tez naciagac prawdy, bo i tak nikt nie bedzie wiedzial, ze to akurat wy napisaliscie. Dlatego prosimy o szczere odpowiedzi. :)
Dziekuje za odpowiedzi. :) |
Hmm to chyba jest sonda , a nie konkurs kto jaki ma lvl ?? Za 3 posty zacznie sie opisywanie eq , i co zabiliscie solo a co z team ..
|
Przypominam, ze to jest sonda i NIE nalezy pisac w postach co sie zaznaczylo, bo po co? Skoro juz zaglosowales w sondzie to nie ma potrzeby zebys to w poscie powtarzal.
|
Cytuj:
|
Bardzo dobry pomysł z tymi sondami
Gratz dla tibia.pl :) |
Podoba mi się ten pomysł bo tak jak już jest mowione na newsach dzieki nim można rozwinąć serwis w strone użytkowników. GZ dla was za pomysł:)
|
Jak dla mnie świetny pomysł, tylko te pytania...X(
Musicie wymyśleć jakieś lepsze ;) i będzie OK :] Pozdro:) |
A ja tylko popre poprzednie posty ^^ Poprostu GRATZ !
|
To chyba razem z sonda o wieku najpotrzebniejsze sondy, bo tamte o paccach chyba duzo nie dadza ;P
|
Ten temat to tak z ciekawosci?; d
Btw. Zaglosowalem na 61-80 ; ) |
more plz !
fajne są, ale możecie dodać ich więcej :)
np ile dziennie gracie w TIbię albo w jakich rejonach expicie :P to tylko moje rozważania :] PeAcE ! |
Po co to mowisz?
Cytuj:
|
Cytuj:
/me uwarza to za PowerPosting |
Może i w tych sondach jest sens, ale nie wiem jaki:)
|
Na moje ten 26-40 to jest zaduza roznica, tutaj wlasnie jest ta granica gdzie ludzie dochodza do 30 i juz dalej nie da, wec powinno sie rozdzielic pow. 31 i ponizej... no ale to tylko moje uwazanie ;)
|
sondy hmm.. dobry pomysłB)
|
Po co są dwie oddzielne sondy "Jak zamierzasz zakupić premium account?" i "W jaki sposób kupiłes premium account?"? Przecież skoro ktoś kupił w któryś z wymienionych w sondzie sposobów i było dobrze to zrobi to jeszcze raz, poza tym te pytania raczej nie rozwijają Tibia.pl. Chyba bardziej firmę Drom :P
BTW: Sor, umieściłem nie tam gdzie powinienem chyba, jakoś tak poszło;) Jeszcze raz sorka. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no spoko spoko nawet niezłe urozmaicenie.
Pozdrawiam ^^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |