![]() |
TEST!!!!!!!SERWERA!!!!!! WCHODZIC TU!!!!!!
O co chodzi amm zaznaczone i i sie lacze ale pisze
"This world is private and you have not been ivvite to play in" Jak być akceptowanym??? I jeszecz jesli zdechnie np do 5 lvlv i po tescie gdzie gram to mam ten 5 lvl czy jaki miałem?? 8) |
czesciowo tylko ludzie wyznaczeni moga wchodzic czyyli tzn vipy ;p
Test jest jakby odzielnym swiatem wiec nic nie tracisz na normalnym |
Ja nie jestem tym "vipem".Czyli kiedy bede mugl wejsc?
A czy keidys wolge bede mugl wejsc? |
Ja tez nie moge a teraz wlasnie jest;( i juz nigdy nie wyprubuje moich super GFb i HMM swiezo robionych(jeszcze cieple);(;(;(;(;(;(
|
@upup
Gdy uruchomia dla wszystkich czyli dzis albo jutro ;p @ up jesli nie zrobiles ich troche wczesniej mozesz ich nie miec bo test bedzie od tego albo od poprzedniego save (ew. od wczesniejszych) |
a juz sie tak ucieszylem ale nie moge wejsc bo This world is private and you have not been ivvite to play in cp trzeba zrobic zeby byc tym vipem?? plz
|
Cytuj:
omg.... n/c |
Nie martw sie wejde moim zakupionym 78 lvl i sorce i pobawei sei z nim z sd eheh ale biedzie... 8o
|
Mam pytania:
*Co zrobić by być vip'em? *Czy jak nim nie jestem to bede mógł kiedyś wejść? |
hmm jak taki pewny jestes podaj mi swoj nick z chcecia moja ekipa cie zgarnie ;p (kilka 100 + lvs z lunara i nie tylko)
zeby byc vipem trzeba byc counsollerem badz GMem Bedziesz mogl jak bedzie test publiczny |
Ciesze sie ze bedzie bo bede mogl troche popkowac:]
Czekam zniecierpliwiony:))) Pozdro |
Podobno będzie można już wchodzić na test serva dziś po restarcie serverów.
|
A kiedy jest ten restert serwerow i czy to est to odliczanie od 5 min w dół ??
|
No i teraz jest 11.Test serva nie ma.Jak sie na neigo wchodz ialduje sie lista charow i co tam pisze.Co robic?
|
No i teraz jest 11.Test serva nie ma.Jak sie na neigo wchodz ialduje sie lista charow i co tam pisze.Co robic?
|
@up
po co napisales dwa razy to samo kiedy wloncza test publiczny bo juz sie nie moge doczekacdoszly mnie sluchy ze restart bedzie okolo 12 dzis ale to tylko sluchy:P:P |
Podobno jak 1 człowiek mowił że test jest podobno od save czyli 12 lub o 14:30 czasu CET...
Narazie się niecieprilowie już ...lol ....lol... 8) |
Niech wlacza juz ten zasrany Test Serwer. Popekowalbym bys sobie troche :))
|
a wie ktoś ile będzie trwał test server?
|
to bedzie polegało na tym że sie loguje i moge sobie chodzić gdzie chce a nic co strace nie strace na normalnej grze?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |