![]() |
Premium account
Nie zastanawialiscie sie, ile osob z odwiedzajacych tibia.pl ma premium account? Nam to pytanie od dawna chodzi po glowie, wiec trzecia sonda dotyczy wlasnie tego zagadnienia.
Dziekuje za odpowiedzi. :) |
PACC to za***ista rzecz. (-; Gdybym grał to bym pewnie miał, ale już skończyłem. Także polecam PACCa tym, którzy chcą coś osiągnąć w tej grze ( o ile jest to możliwe).
|
A ja zaliczam się do grupy specjalnej :D, nie miałem PACC`a miałem zamiar kupić, ale co? no właśnie! przestałem grać :P (może chwilowe może nie ;]) tak, tak Tibia potrafi znudzić :D. Może to i lepiej, że przestałem grać przynajmniej nie będe marnował kasy ;)
@down Eee tam... rodzice, mają racje powiedz mi co oni mają z tego, że kupią Ci PACC`a zupełnie nic. Rozumiem ich bardzo dobrze, nigdy nie prosiłem rodziców o PACC`a jak miał bym na niego zbierać to tylko samemu, moja kasa - moja strata. Pozbieraj 100 zł i wydaj na PACC`a przecież to nie takie trudne. Lepiej pozwiedziaj "piękne" miasto ;) jakim jest Dębica :) coś o tym się wie =] |
Argh ja nie będę miał PACC'a to już wiem napewno powodem są sponsorzy (czyt. rodzice) którzy uważają że to zupełna strata pieniędzy i wolą mi w to miejsce walnąć jakiegos porządnego Radeona albo nowego AMD. Szkoda, szkoda u qmpla pograłem sobie troche i poczułem ten smak... Wspaniała sprawa polecam wszystkim których sponsorzy nie są tak wybredni... Inna sprawa jakby moi rodzice nie mieli kasy to rozumiem ale mają i mi PACCA nie chcą kupić... :[ Dlatego jeszcze raz polecam zakup PACC'a oczywiście przez Tibia.pl (mój kolega kupował) i polecił kupować przez Tibia.pl bo nie ma żadnych ukrytych kosztów i dostawa jest bardzo szybka za co już trzeba zwrócić honor Dr. Omanderowi.
P.S. Przydałby się odzielny temat na komentarze bo jak znam naszych kochanych użytkowników zaraz zrobi się śmietnik... Dobrzę mówie? :) |
Zaznaczylem ze mam i przedluze, chociaz nigdy nic nie wiadomo :)
|
Mialem, nie gram, uwazam, ze to strata pieniedzy.
|
Pacc wspaniała rzecz. Raz kupisz a potem już nie dasz rady bez niego grać
|
brakuje mi w tej sondzie :
"nie mam pacc, ale juz czekam ^^" XD bo tak jest w moim przypadku xD ale trudno ;P |
Przydala by sie odpowiedz:
-Mialem, ale teraz nie posiadam bo zbieram kase xD |
Nie mam, ale myślę że kiedyś kupię (jak będę miał kasę :D)
|
Tu niestety brakuje jednej opcji, "Miałem PACCa i zamierzam kupić"
|
No cóż, jak zaczynałem grać, twierdziłem, że nie wydam na byle tam grę ani złotówki. Zabawne, jak poglądy na niektóre sprawy szybko ewoluują - za tydzień planuję kupno pacca. :>
|
Mysle ze sobie kupie Pacca jak bede mial 30 lvl albo troche wyzszy bo na razie sie nie oplaca :D:P... Warto dodac ze nie mialem pacca nigdy
CZyli wybieram odpowiedz nie mialem, ale mam zamiar kupic |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nigdy nie miałem pacca, i chodziarz uważam że to fajna rzecz, szkoda mi na nią pieniędzy. Jak sobie pomyśle jak mój tato ciężko pracuje, a ja za to biegam pixelkami po Karaibach no to trochę bez sensu. W nadmiarze kasy go kupie ,ale na razie nie mam zamiaru. Tibia i na FACC jest fajna, tylko trzeba poznać jej walory :)
Ps. Te wasze sondy to nic innego jak Monkkillerzy! Zaczytałem się, zmieniam okno na clienta, i co widzę? You see a dead human (Vol:10). |
a gdzie odpowiedz "mam pacc nie przedluze go ale kupie za jakis czas" xD
|
Miallem premium accont i wcale nie zaluje teraz kupie go na drugie moje konto, by nabic lvl sorcem. Przede wszystkim, warto zauwazyc, ze jak sie ma Pacca nie nudzi sie Ci gra w Tibie, poniewaz masz wiele miejsc gdzie mozesz sie wybrac i co najwazniejsze, masz czyste respy. A tak to np. na pohu, nie masz szans dobrze poexpic ;)
|
JA nie mam zamiaru kupować PACC bo mi niepotrzebny, a już napewno nie będę kupować PACC przez Tibia.pl -.-
|
Moim zdaniem że Pacc jest troche zadrogi X( .
SELENA ŻĄDZI:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |