![]() |
Badania statystyczne na tibia.pl
Postanowiliśmy poznać dokładniej potrzeby naszych użytkowników. W tym celu, co jakiś czas na specjalnym forum Sondy będą pojawiać się tematy z różnego rodzaju pytaniami.
Jeśli ktoś ma ochotę udzielić odpowiedzi na te pytania, to będziemy bardzo wdzięczni. :) Po co nam te sondy zapytacie? Ano jak wszystkie ankiety i badania, maja na celu poznanie swoich użytkowników. Chcemy wiedzieć, jacy jesteście i co wam się podoba, a co nie, aby w odpowiednim kierunku rozbudowywać serwis, aby jak najlepiej wam pasował. Wyniki sond, przez cały czas będą do wglądu przez użytkowników w poszczególnych tematach na forum sond. Żebyście nas nie podejrzewali o coś brzydkiego to od razu mówię, że nie przeprowadzamy tych sond dla jakiś firm czy CipSoftu. Wyniki sond będą wyłącznie do naszego użytku i pomogą nam tworzyć nowe rzeczy na stronie tak, aby odpowiadały naszym użytkownikom. Pierwsze sondy będą trochę nudne i standardowe, ale wkrótce pojawią się też ciekawsze pytania. Udział w sondach jest dobrowolny, ale pamiętajcie, że odpowiadając na pytania z nich, tibia.pl będzie ewoluować w takim kierunku jakiego sobie życzycie :) Jest już dostępnych kilka sond na tym forum, zapraszamy wszystkich do głosowania. Aby móc zagłosować trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum, można to zrobić szybko, bezpłatnie i bezboleśnie tutaj. ;) Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. I do osób wyczekujących na wyniki konkursu – już prawie znamy zwycięzców, wiec w ciągu najbliższych dni pojawią się wyniki. Dlatego sprawdzajcie tibia.pl codziennie :) Pozdrawiamy, Tibia.pl team |
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, fajnie bedzie sie dowiedzies cos wiecej o innych uzytkownikach.
Co do pytan: Uwazam, ze pomimo tego, ze sa one standardowe, to jednak sa ciekawe(ja naprzyklad chetnie dowiem sie jaka jest np. srednia wieku, levelu itp. innych) . I na koniec maly apel: Ludzie nie oszukujcie w tych sondach, i tak (jak to napisal Dr. Omader) nikt tego nie zobaczy, a to klamstwo wam nic nie da. Jesli zas nie oszukacie bedziemy mieli dobre statystyki uzytkownikow, a zreszta to fajna zabawa :) Pozdrawiam Barnabhinio |
Wow najsz, widac nie obijacie sie tam :P
|
Tibia.pl sie oddaje w rece graczy;d
What can I say?(wzruszony) 3 sondy o PACCu.. a jak;] |
Hm. tylko miec nadzieje ze nie bedziecie olewac wynikow jak CiPSoft ;)
|
good topic
wg mnie to bardzo dobry pomysł bo będziecie wiedzieć co ludzie lubią o będzie trochę zabawydle internautów bedą mieli co robić na tibia.pl gdy nie bedzie żadnych newsów ^^:evul: :balwanek: :x:
|
Mi też ten pomysł się bardzo podoba :)
Tylko bieżcie pod uwage nasze zdanie:p |
ok
Mi sie podoba.. tylko powiedzcie jedno.. czemu tibia pl potrafi dbac o swoich uzytkowników czemu chca zeby nam bylo wygodnie a cipowie wrecz odwrotnie?? czemu oni nas olewaja skoro to oni powinni o nas dbac?? wielkie gratz dla tibia.pl
pozdro wszystkim |
Suuuuuuuuper
mi to sie podoba B) |
Cytuj:
@topic Który z modków to wymyślił?:> |
Cytuj:
Cytuj:
|
no... teraz przynajmniej widać że w rozwoju serwisu biorą udział także zwykil gracze :] Nice! Tak trzymać :)
|
bardzo dobry pomysł widac że tibia.pl cały czas sie rozwija
uważam że sonday mogły by być na stronie głównej i za kazdym razem losowo by sie pojawiała jedna z dostępnych |
mało tych sond
co tak skąpicie tych sond:(
a do tego jedyna ciekawa sonda dotyczy wieku:p fajnie wiedzieć ile lat mają ci co graą w tibie. ps:sondy dotyczące PACC są do <cenzura> i <cenzura> a do tego to są <cenzura>:D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |