![]() |
6 Pekerów, Nebula, 15+fragów, - Power Rangers
Zapraszam do obejrzenia naszego najnowszego filmiku PK, w którym pekowalismy ekipa 6 osob, 4 sorcow 20+ z mnóstwem runek, oraz 2 noob-desperatów, fragów jak sami zobacyczycie jest sporo i level jakie padają są bardzo różne, filmik naprawdę godny uwagi :)
Moja wersja (rekord unjustow i piekne zakonczenie :P) http://rapidshare.de/files/13737753/lutyheh.rec.html Wersja kolegi, (raz dojezdza kolesia solo, czego nie ma na moim filmiku i pod koniec swietna zabawa z 63msem - sami sprawdzcie czym sie zakonczyla ;) ) http://rapidshare.de/files/13738364/wschodnia.rec.html link do tibicams http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5915 Licze na feedback :D Pozdro z od 6 desperatów z nebuli! :D |
HRHR jestem pierwszy MUKA <(^.^)>
GOGOGO NEBULA !!!!B) 02:20 Royal'Paladinos: loga dalem bo namnie poleciala <- a tego pana to ja jeszcze pamietam hmm dlatego gram Refugi zeby mnie jakis nobek z inymi nobami nieubil czasem :D:D:D:D |
Hauhauahau nigdy nie lubiłem ogl±dać pekowanie low lvl ale ten filmik jest naprawde nice. Co się u¶miałem :D good job
|
Filmik dosc zabawny, ale wasze zachowanie jest dosc zalosne, niestety
|
Low lvl pking...
...nigdy mnie to nie bawi bo ofiary nie stawiaja oporu, uhnie sie maximum 3 razy albo ma uhy i sie nie uhnie co zdarza sie czesciej, takze filmiki nie sa super ciekawe ;)
|
No nawet nawet peking :P No ale taki peking to praktycznie kazdy moze :P Nastepnym razem sprobujcie jakies wieksze levele :P
|
Hah
LOL Filmik wymiata :D Do teraz się ¶mieję. Na prawdę wielkie Gz
|
Prosze o rehosta ;) :P
|
link w 1 poscie =)
|
Comment
Jak dla mnie filmik jest zalosny... Po 1 wiekszo¶ć kolesi jakich zabiliscie wogole nie wiadomo jakie lvle... Wypadalo by najpierw pokazac wyszystkim kogo lejecie. Po 2 nie widzialem wogole zebys wogole pokazal jak Loot z Deda... Do tej pory wogole nie wiem jaki loot... Po 3 jak ma sie lagi to sie nie powinno krecic filmikow... Poprstu nienadazales nad swoimi kumplami i malo bylo widac... Jak dla mnie gdyby filmik byl krecony z perspektywy innej osoby moglo byc ciekawie a tak to mi sie wogole nie podoba. Ocena 4/10
|
i wlasnie po to powstał film kręcony przez Gee Ricka.. :)
thx za wpis.. a co do loota i leveli, nie bardzo mnie obchodzily.. najwazniejsze zeby se u***** noobka i tyle.. |
Nice........
|
noobka ? to ty sie zachowujesz jak n00b zeby bic ponizej 15 lvla ludzi po 11 lvl o lol szczyt n00bostwa
|
;/
@up
jak taki¶ m±dry to Zorganizuj pking i zobaczymy jak ty sie wykazesz. Poczekam aż zrobisz i wtedy sie po¶mieje jak swoim 12 leevlem zabijasz 9 -.- pozatym mozesz powiedzec że niekręci cie zabijenie low leveli a nie odrazu gadać, że szczyt noobstwa -.- mi sie film podobał :) |
Cytuj:
|
Sory ale mi szkoda fragow na lvle ponizej 15...jak bym miał taka ekipe na 20 lvlowcow to bym wolal 30+ zabijac...... a tak wogle to mi szkoda mojego najta ( 55 lvl a nie 12 : >) moge kiedys pokaze jakis filmikk z pkowania ale to zapewne bedzie moj noob char. nie kreci mnie zabjanie low lvli bo pol moze to była newbie nie wiadomo szkoda mi poprostu małych lvli ....
|
Go Go Power Rangers! Xd
|
Pfff... żałosne... nie wiem jakie mieli¶cie wszyscy levele, ale z levelem tego pana, który film robił, to ja solowałem takie levele jak tam w 6 tłukli¶cie >.< No i "hahahahahaha 30 sorc hahaaha", ja z kumplem zabili¶my 30 palka w teamie sorc lvl 16 i palek lvl 11 >.>
|
Cytuj:
Hail our :P hihi bo to jakas pipa byla mielismy oboje skulle zaczol nas lac i okazalo sie ze mial tylko 3 uhy i to byl jego blad :) |
Ostre! :D :D :D :D :D :D
spotkajcie sie za tydzień, jak kto¶ tam mówil :>! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |