![]() |
Kyra -- Butterfly hunt
hehe w walce ze zlem dzis postanowilismy zabic najwiekszego PA na kyrze :D 109 ms padl od motylka hehehe
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html |
nie wiem czy taki z niego pa, nigdy nie słyszałem od znajomych żeby on komuś coś zrobił, natomiast o pa w ng słyszałem nieraz :P
no ale w końcu nie muszę o wszystkim słyszeć... no i mamy wojne :P wreszcie sie troche serv ustabilizuje i wyludni |
Prosze cię o rehosta bo limit na rapidhshare X( Jak obejrze do dam komenta
|
Za***iste!!! Gratz!!! Stara dobra/dobry Aessa :)
Kocham Cie 8o |
Cytuj:
@film Wasze pvp jest słabiutkie. Zgranie z UE w ogole wam nie wyszł (~3 sorców 100lvle). po prostu zal.pl |
ta za***iste 100 lvl sorce, szczegolnie ja ;]
|
Słyszałem że Xeretza miał schowane na hydrach 140 BP manasów -.-
|
Cytuj:
A tu dopisuje dziesięć wyrazów :confused: |
Nic wielkiego :P Wątpie zeby to był taki wielki PA
|
Cytuj:
|
Hehehe Konda zrobil swoje, wiesniak :)
|
heh
fajny filmik... szczególnie wypowiedzi na g-chacie ^^ :p
|
booooze czyzby zaczynala sie 2 furora ? >.< tetro z lizodupkami ubija xeretze 2 w top exp na Kyrze potem moothonosta potem mizaerona itd ? ........
ale i tak najlepszy w top 1 lizodupów jest ten knight Azeris Buhahahahahhahaha stoi wielki rycerz i po robocie mówi do swojego pana Tetro " 14:38 Azeris: moge odejsc? " GHAHAHAHAHHAHAAHHAHA jak w jakims filmie czy cos xDDDDD Doors looknij na to i "naskrob " cos xDD bo chetnie wyslucham co masz do powiedzenia na ten temat . |
Znam Xeretze jescze z Galany. Mówie wam on się zemści na Tetro :p
|
Pf................
Pokazaliscie pvp, 3 ue w roznym czasie nastepnie tetro zaczal pchac loota, a ten knight ze swoim tekstem jest za***isty. Pozatym ten knight mnie hunci za to ze zabilem 25 druta ktory prawie za***al mojego kumpla z 2 fd, parodia chlopaki mam nadzieje ze dostaniecie po dupie ;] |
Pekin piekny tekst... :] masz troche racji w tym co napisales :P
|
Fajna akcja :D
Oby takich więcej :D |
Cytuj:
Co do filmu to wątpie zeby jeji byl takim pa jak wy;] |
N/c do pvp .
IMHO 3 * 100lvl master , powinni ubić xeretze jednym combem. i wogóle niewiem co tam robił azeris, bo go wogóle w akcji neiwidziałem ;p Tetro pokazał sie od strony dałnika , targając ciało jak debil zamiast normalnei otworzyć i pokazać pomagającym co było ;p |
rehost plx8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |