![]() |
BAn, i jego konsekwencje...
No więc mój problem brzmi tak:
- Dostałem bana na 30 dni. Jak wiadmo następny ban zakończy się kasacją konta >.< Aczkowiek czy jest coś takiego że..... Ta opcja znika po jakimś terminie? Np, jeśli przez Rok nie dostane jakiegoś bana to konto mi się "wyczyści" ? Z Góry Thx za odpowiedzi :);( |
Bany dzielą się na dwa rodzaje - lekkie czyli takie które po długim okresie znikają z cryminal records oraz ciężkie czyli takie, które nie znikają. W momęcie jak nazbierasz 3 bany w recordsach masz acc del.
|
tak, wpisy z cryminal records po jakims czasie mijaja. i bodajze to jest 6 miesiecy. nie jestem pewien co do czasu, wiec jak sie myle to prosze zeby ktos mnie poprawil bo nie chce szanownego kolegi wprowadzac w blad
|
Wszystkie bany po tym czasie( szesc+/-1 miesiecy) od ostatniego wykroczenia znikaja, niewazne czy to bylo na 30 dni, czy 7. Ale jesli dostaniesz bana jako tutor, nigdy juz nie bedziesz mogl nim zostac i tego sie nei da zmienic.
|
Czyli po jakimś czasie znów bende mógł grać moim 50 Ms bez obawy o Acc delate wrazie jakiegos przypadkowego bana :)
Szkoda że to aż 6 miechów. Apropo wypowiedzi Wieszoka. Nastepny ban po 30-dniowym banie to juz Delate o ile mi wiadomo. Thx wszytkim, bowiem to mój pierwszy ban od 2 lat grania :] |
Cytuj:
jesli masz zamiar oszukiwac dalej, to życze ci z calego serca jak najszybszego wyzerowania konta ;=] ---- a zeby nie bylo full odbiegania od tematy to tu poczytaj Cytuj:
|
Pomocy xD
Account will be deleted in case of further rule violations!
The player complained about this banishment. After discussing the case the player accepted the banishment. Tyle mi pisze, więc wg. tego co mówicie (piszecie) po 6 miesiącach czystej gry moje wykroczenie zostanie zapomniane?! Czyli dostając następnego bana np. w Grudniu, będzie to mój takjakby 1 ban? Czy GM'owie mają to gdzies zapisane :p |
Cytuj:
tak, gm maja zapisane wszystkie twoje przewinienia, nawet jak znikna z criminal records ;=] |
Cytuj:
|
Dobry pomysl z ty "Ue" przed depo .....8o
|
A namelocki i bany na kupno domków też liczą się do cryminali za które jest delete?
|
Za namelocka masz tylko wpis do criminal record, ale nie da się dostać za to bana (chyba, że imię poważnie narusza zasady Tibii np. ma wydźwięk rasistowski lub służy podszywaniu się pod innego gracza).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07. |