Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Oczyszcanie servera..... WOJNA !!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66380)

Kyra destroyer 21-02-2006 00:49

Oczyszcanie servera..... WOJNA !!??

No więc ja wiem tylko tyle, że Xeretza został zabity przez Tetrocopa czyli Tetro Aureliusa... słyszałem pogłoski, że Xeretza planuje go przegnać z servera...:evul:

Moja osobista opinia ??.....:
Więc tak, miałem spotkanie z Tetro i z Xeretza... Tetro zawsze pokazywał jaki to nie jest wielki etc., test hity bez zapowiedzi i tego typu wydażenia były na początku dziennym.... Xeretza <?>.... gość raz mi pomógł nie mając w tym najmiejszego ineteresu, po prostu 2 kolesi z jego gildi wleźli mi na hunta... Xeretza widział, że byłem wcześniej i ich stamtąd bez pardonu pogonił....

Wnioski:
Tetro nie nadaje się na ten server, Xeretza wygoni go na 100%, poza tym wystarczy spojżeć jaką gildię założył i kogo do niej zbiera... Aldariony ??!! No już Eon jest u Xeretzy, Aon moim zdaniem niedługo do niego pójdzie, w końcu rodzina... jeżeli tak się stanie to dni Tetro jak i polskiego rządzenia są policzone, i powiem wam że mała z tego strata, co zapewne potwierdzą wszyscy grający na "polskim" serwerze...

Pozdr...:baby:

Galtar 21-02-2006 01:06

Czas pokaze kto wygra. Wojna zpewne potrwa dlugo i bedzie w niej wiele dedów.
Kto wygra trudno powiedziedziec z jednej strony Xeretza znany i wlsawiony gracz z niewileka lecz dobrze zgran gildia, wkturej kazdy to ma doswiadcznie w walce.
A zdrugiej Tetro i reszta niegorsza od Xeretzy, gildia wieszka o wiele majaca takze bardzo wileu dosiwadczonych playerow
Zapowida sie bardzo ciekawie a kto wygra czas pokaze.

NG to THE END - to moja decyzja i w tym bede trwac

Kyra destroyer 21-02-2006 02:33

Na tą chwilę wiadomo mi, że Aldariony mogą walczyć przeciwko sobie :o

Jak na razie Mizareon atakował Princes Keaya... no faktem napewno jest, że ta wojna nie skończy się po tygodniu, a nawet po jej zakończeniu przegrani będą przeprowadzać naloty... (moje skromne zdanie)....

Mimo wszystko dalej trzymam się wersji, że Aladriony pójdą za Xeretz'ą (obydwa), a Aon zasłynął już z tego, że potrafi prowadzić do zwycięstwa...

Pozdr...:baby:

Galtar 21-02-2006 02:43

No niestety sie mylisz geo juz cofna swuj udzial w gildi xeretzy i twierdzi ze jest neutral aon jest liderem NG wiec niezostawi gildi
a to ze bada potem ataki itp to jest jasne ale to taka magia siwata pvp :)

Na chwileobecna wyglda na to ze xeretza niema zbyt wielich szans napewno stuknie kilka fragow i dlugo sieniepoda ale 2 sorce neidzadza rady wygrac wojny przeciw tylu innnym meberesom zprostej przyczyn - kasa , zacznei sie konczyc kasa xertzie i na tym sie zakonczy

DuLiB 21-02-2006 07:17

Heh, Xeretza sie nie wyroznial z tlumu, bo chcial szybko nabic lvl, zeby pozniej moc przejac kontorole nad serverem ;p Jezeli ludzie w NG okaza sie lojalni, wojna jest nasza :) Niestety po stronie Xeretzy mam kilku kumpli ... no coz ... gildia wazniejsza ;]

Impalex 21-02-2006 09:14

Heh ja tam sie cieszę że wkońcu xeretza zaczyna coś działać ;] mówilem w innych tematach ze to pewne i jest :PP Galtar moim zdaniem gildia xeretzy się powiększy i to dużo ... sam wiesz ile osób 50+ są huncone przez NG za nic !? Np. Ja ?! sam wiesz ... :/ puki co zastanawiam sie ale jeśli ten baton z NG mnie dalej bedzie za nic huncil i wolał bohy ide do xeretzy :/

Azeris 21-02-2006 10:17

Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p

Slyth 21-02-2006 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris
Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p

Ty napewno sobie bana nabijesz... jak nawet 30 lvl niepotrafisz zabic =)

Azeris 21-02-2006 10:30

W takim razie podaj nick to zobaczymy bo napewno wyższego niż 30 nie masz

Galtar 21-02-2006 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slyth
Ty napewno sobie bana nabijesz... jak nawet 30 lvl niepotrafisz zabic =)

Nick ? boisz sie ? :)

Valais 21-02-2006 12:03

hehe

eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy :) eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy :) ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro

Winkler 21-02-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy :) eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy :) ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro

Podziwiam twoj kunszt budowania sensownych zdan <smiech>, a ortografie rodzice od kolsyki ci wpajali, co nie? Pisze sie "mógł" oraz "pójdzie".
Jak zabiles Xeretza? Spam ue? A moze twoj mlodszy brat?
Cytuj:

A ktory owner bedzie zabijal? Komar, Kielbasa czy Raimel?

Impalex 21-02-2006 15:03

Cytuj:

Heh kto powiedzial ze same nooby maja dołanczać ??:) Nie bedzie takie czegos że każdy 30 lvl bedzie mógl dołanczać przecież :/ a ty coś pewny jestes siebie strasznie :] Poczekamy zobaczymy a nie odrazu kozaczenie ;]

xyp 21-02-2006 15:36

Mam wrazenie , ze ludzie ktorzy sie tu udzielaja malo wiedza o graczu , ktorym jest Jejihev. Mam tylko wielka nadzieje , ze uda mu sie zapanowac na kyrze tak jak zrobil to poczatkowo na galanie i przegodni z servera polakow dzielacych konto na czele z Tetro.

Demiphant 21-02-2006 15:46

Gdybym miał tylko jakiś lvl na Kyrze to bym mu odrazu pomógł;] Niech Jeji wygra;]

Kanion 21-02-2006 16:14

Heh.. Ja już wczoraj weszlem do Xeretzy(Jejiheva) cuz wole jemu pomoc w wielu przyczyn, pierwsza to ze NG to sa wieksze PA niz Xeretza, dwa Tetro~ mowil mi ze ja jego ziom i co? zioom ziooma z expowiska wywala ;>
HAIL BM!

//Demiphant pozdro do ciebie Yuge z tej strony ^^

ChachaŁ 21-02-2006 17:26

gram na kyrze od kilku dni (dzis wyszedlem na maina)

wracam sobie spokojnie z krypty kolo carlin do dp i co widze kolo swiatyni? chyba z trzy albo nawet cztery red skulle z NG bije jakies niskie lvle...sory ale to juz jest calkowite noobstwo...

a ogladalem kiedys filmik jak mial byc dual jakiegos goscia z NG i goscia z innej gildi wygladalo to tak ze wpadla grupa gosci z NG i go zabila nawet bez party...

trzeba tepic ta zaraze jaka jest NG!

thewojtek 21-02-2006 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Gdybym miał tylko jakiś lvl na Kyrze to bym mu odrazu pomógł;] Niech Jeji wygra;]

hihi a moze jednak mala wycieczka? xD hihi

Jeijhevowi nalezy sie wladza :P

Kyra_Shooter 21-02-2006 19:40

Ja tam tetra lubie :p często mi pomagał np. w djin qeście. Co do Xeretzy to myśle że dogoni tetra. Tak wogle to myślałem że to kumple z gildi aż do czasu jak tetro niewiem za co go uwalił :o

Feb 21 2006, 18:58:37 CET Killed at Level 108 by Mizaeron
A tego to juz wogle nie rozumim :oooo

Morximal 21-02-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyra_Shooter
Ja tam tetra lubie :p często mi pomagał np. w djin qeście. Co do Xeretzy to myśle że dogoni tetra. Tak wogle to myślałem że to kumple z gildi aż do czasu jak tetro niewiem za co go uwalił :o

Feb 21 2006, 18:58:37 CET Killed at Level 108 by Mizaeron
A tego to juz wogle nie rozumim :oooo

Xeretza , Mizraeon, Xoreso poszli zabic Jinxza, zabili go wkoncu ale Mizraeon zabil z ue Xeretze hehe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.