![]() |
Wybór rasy w tibi....
W kazdej grze RPG czy MMORPG(w jakie grałem) możliwy był wybór rasy. Według mnie gdyby po następnym update( lub kilkunastu) tibia stała by sie lepszą grą gdyby wprowadzono mozliwosc jej wyboru. Napewno wielu z was chciało by spróbować swoich sił jako elf lub krasnal;)
|
Sam nie wiem, i tak grał bym człowiekiem. Zrobienie nowych ras toczyło by za sobą dużo roboty. Nowe outfity, sille, profesje ( nie wyobrażam sobie 4 profesji na kilka ras) grafiki ,miasta początkowe ,bronie (jeden łuk? Elfy czuły by się obrażone)
|
Ja bym wybral inna, nekromante ;]
|
ja czlowiekiem i w magie :P
|
Ryba nekromanta to nic innego jak człowiek kto ci broni w rl tibi otoczyć się nieumarłymi i studiować mroczną magie? ;>
gdyby istniała taka możliwość (marzenia ściętej głowy) z pewnością wybrałbym minotaura od małego czuje słabość do wielkich toporów ;) |
orc... a blizej berserker
|
{Zawartosc postu}
|
hmmm, ja wybrał bym elfa, eh jak ja kocham tę rase szybkie zwinne dobże strzelają z łuki i bardzo dobży magowie, trzeba było by dorobić itemkuw.... ale to dobry pomysł...
na przykład luł, łuk myśliwski itp..... |
Oczywiście, że bym wybrał Elfa :D. Ta rasa ma w sobie "coś"... Spokój, rozwaga, władanie siłami natury...
|
Elfy
Elfy rządzą :P Ja bylbym elfem magiem:D:D
|
A ja bym wybral barbarzynce jak w Diablo (bo to zajefajna gierka). Barbarzynca moze i glupi ale moc to jego potega :wiking:
POZDRO FOR ALL |
:p
Ja bym wybrał pół elfa- pół czlowieka tak jak w Baldurs Gate :baby:
|
@2*up: zapraszam do sondy o wieku. Możesz śmiało zaznaczyć 10-... Barbarzyńca raczej nie jest rasą.
@topic: Ja najchętniej wybrałbym jakiegoś nieumarłego, w wypadku ograniczenia ras do podstawowych zostałby elf (koniecznie mroczny :D). |
Cytuj:
Jak juz to dwarfa pancernego z jakimś młotem i jedziemy. Może grał bym Lizardami :p Bo człowiek z nickiem lizard nie wygląda za ciekawie O.o |
Zostałbym elfem,ponieważ tak samo jak ich,pociąga mnie natura oraz potrafię zachować spokuj i zimną krew w (prawie) każdej sytuacji.
|
Cytuj:
|
Nekromanta to średni pomysł,bo trzeba było by odjąć pare czarów sorcowi/druidowi (co doprowadziło by do strajkow pod domem Ryby).A sam Necro co by potrafił? SD? Summony? To wszystko.No bo 10 ds'ami się nie otoczy.
|
Wszystko zależałoby od plusów i minusów każdej z ras, ale najprawdopodobniej wybrałbym Drowa (Mrocznego Elfa).
L'elamshin d'lil Ilythiiri zhah ulu har'luth jal!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przerabiacie tibię za bardzo na Baldur's gate. Zauważcie że mało rpg ma taki system postaci jak tibią, dlatego jest oryginalny, i takie zmiany były by kolosalne ,a przez następne 5 lat cip soft musiał by wyrównywać poziom gry wszystkimi klasami/rasami Jak wyobrażacie sobie elfa łucznika?? 2x szybszy przyrost dista ? To ja dziękuje, spotkać palla na ulicy było by zaszczytem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |