![]() |
Profesja
mam na main palladyna, jednak ginolem nim nonstop (fucking PK)i zrobilem nowa postac, dzisiaj wejde na main. jaka profesje byscie mi poradzili bo chcialem zostac knightem- lubie duze skille a z drugiej strony lubie se poczarowac :D ?(
|
kazda profesja ma swoje + i minus a jesli myslisz ze jak bedziesz inna postacia to unikniesz pk to sie grubo mylisz ostatnio zaatakowal mnie jakis sordc na 32 lv z 2 FE oczywiscie dosc szybko FE padly a on troche uh mial ;p
Knight + dobre skille + walka w meele + duzo hp + duzo cap - wolno leci mlv - malo many - malo czarow Palladyn + walka na dystans + srednia ilosc hp/many + srednia ilolsc cap + srednia ilosc czarow - z lagami nie da sie grac - w niektorych momentach palladyn nie ma szans na zycie - strasznie trudno nim expic do pewnego momentu Sorc + duzo many + duzo czarow ofensywnych + na wzyszych lvach jest naszynka do zabijania (dro moze potwierdzic jak 2 40 lv masterow pognalo mnie na 70 lv na test ;p) - malo hp - jak ktos nie wie jak expic moze byc problem - malo kasy na runy ;p druid + najbogatsza postac w tibii + duzo czarow defensywnych + tak jak sorc latwo sie nim expi ;p - malo hp - trzeba umiec expic - malo czarow ofensywnych |
Barts nie wydaje mi się żeby druid był bogaty.Musi wydawać na runy co troche kosztuje.I co wy z tym że ma mało czarów ofensywnych cholera nei ma SD to w ofensywie słaby? Druida jedyny czar defensywny(jak i u sorcera) to mana shield(utamo vita) bo uh,ih,vita,exura gran i exura to czary lecznicze a czary obronne to inna bajka.
|
Rub jak hcesz to zalerzy tylko od ciebie
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |