![]() |
HUNTER
czy palladyn 15lvl skille 49/31 moglby sie wybrac na jedenego hunta na tej gorce pod ab?????
|
Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo :P) i rzucaj spearami a w drugiej rece miej tarcze a nie tnij z luku bo cie bedzie bolec. Sam tego doswaidczylem. :D Powodzenia
|
Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield. P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga). |
No właściwie ja nie moge na razie na nic innego chodzic oprocz trolls and dwarfs
|
dzia na cyce chodze ale jakos na ds sie jeszcze boje :)
|
Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)
|
moja kolezanka (knight) ierze cyce na klatke :). Najwyzej 2 oczywiscie.
|
a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil
________ / R.I.P \ / kilerkuba \ I o 12.06.03I I I I + 01.10.03I I I I ave maria I I_________I cholera nagrobek nie wyszedł [ALIGN=left]a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil [/ALIGN] |
Cytuj:
Rooki i kilerkuba!!! Wasze posty są nie na temat, co znaczy że nie powinno ich tu być, jak nie zamierzacie nic wnieść do tematu to się nie odzywajcie. |
Łatwo paści wszeńdzie
To prawda na ds tesz sie peniam hodzić ale na pohu jest fajnie z kumplmami
|
ej...
Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?:D
U$3r Ja wiem, ze ds sa w hellgate, ale ze przy hunterze to nie wiedzialem...:D U$3r |
Musisz mieć troszke uha!!!!bo inaczej jest trudno
|
Cytuj:
|
Ten DS jest bardzo prosty.Wystarczy biegac wokol trumny.W wypadku laga tez mozesz wyjsc calo, pod warunkiem ze masz vite. Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....
|
Jak idziecie na tego DSa to nie zapomnijcie wziąc z trumny kwiatka i 66 gp:P
|
A ja znam jeszcze lepszy sposob na ds...
Taki ze nawet jak laga zgarniesz to ci nic nie zrobi ale na razie nie powiem :D |
taaa chyba wiem jaki sposob
no ale na temat jak joz bedziesz na tej gorce to nie zapuszczaj sie za bardzo na poludniowy-wschod bo jak bedziesz mial pecha to bedzie tam stal hunter (moj pierwszy dead) a z dsem tez badz ostrozny (moj drogi dead po ktorym sie zalamalem) |
Cytuj:
a huntery sobie odpuśc...tak jak przedmówcy mowili, bij cyce ktore sa obok :) |
Hmmmm....
Odnoznie drugieo komentarzza to jest mierny bo gosc gada glupoty bo ma tak mierne skille na 12 lvl palem w porownanniu do polowy amery na 8 lvl pa a co do pytania to raczej uwazaj trenuj teraz trenuj i jeszcza raz trenuj
|
BTW: teraz hunter jest mocniejszy i czasem moze wpasc w furie i ce załatwic.. Ja gram (czyt. grałem)Knightem mialem 20 lvl i juz zabijalem Huntery, a teeraz gdy ma czerwony pasek strzela bardzo szybko :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |