![]() |
CO MNIE BOLI ?
Siedze i gram sobie w tibie. Cudo :) .Lecz w pewnym momencie dotarło do mnie że ma pewne braki ?( .Mało NPC ów. przydałby sie chociarz jeden mały wieśniak żnący :D zboże (tutaj wchodzi queścik w stylu : panie bohaterze/bohaterko zły wilkołak zabrał mi magic long sworda i niemom czym kosić siona ;) ). Boisko piłkarskie równierz było by mile widziane ( wiem bramki można zrobić z parceli ale , złośliwość innych graczy jest ogromna i co chwila było by coś w stylu " Kto zabrał słupek ? " X( Może byliście kiedyś zakochani ( w tibii oczywiście :rolleyes: ) ja byłem , chciałem dać wybrance tuzin różnych kwiatów frustrujące było to że nie można było ich połączyć :( . Przydałby się czar chodzenie po wodzie (w niej jest tyle fajnych potworów :) , a na jednej z wysepek byłby queścik z piratami lub coś podobnego. Albo coś takiego : zły mag zakosił z depozytu np. 10 k i pojawja się w różnych częśćach :rolleyes: tibi ( np. co 2 minuty) nosząc przy sobie te pieniądze. Albo dodać taki smaczek : chodząca kupa (nie pytajcie czego :D ) była by brązowa i miała skin slima 8) .
|
Pomysły amsz fajne :P Tylko gorzej będzie ze wprowadzeniem ich w życie :P pozdro :D:D
|
NPC'y rzeczywiście jest w tibi za mało, a przynajmniej nie ma ich tam gdzie by się przydali. NIe którzy są nawet spoko, jeden kolo co siedzi w klopie o mało co się na mnie nie rzucił :D. A co to boiska to by się rzeczywiście przydało, granie w szach było fajne ale nudne po jakimś czasie się robiło. Z tym że CIP-y chyba nie aja na tyle czasu by takie bajery jak mówisz wprowadzili, a szkoda bo atak brązowego klocka był by zapewne śmieszny (i pewno bolesny).
|
No to fakt npc w tibi jest za malo.Z tymi pomyslami to napisz list do Cip'ow.
|
Może przesadziłem ze stadionem ?( . Ale niemożność ulepienia bałwanka jest smutna :( .Brak krówki też jest smutny ;( I wogóle wszystko mnie smuci ;(
|
re.up
Nie plakusiaj.I jak Cie wszystko boli to wez Saridon do lozeczka i spac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |