![]() |
few nice .recs
http://hack.ban.me.plax
27.7 MB filmów, wszystkie są moje. Mam nadzieje że ci się spodobają. @Ty Jeżeli napiszesz że to gejlogger/troyan nie dając przekonujących dowodów, to dołoże wszelkich swych sił, żebyś w Tibie sobie nie pograł :) |
Cytuj:
boshe next z key loggerem |
@up
Cytuj:
Człowieku, wkurzyłeś mnie... Dałem czyste filmy a ty piszesz takie coś. Ja dotrzymam swojego słowa. Żegnaj się ze swoim palkiem z avka. |
Cytuj:
|
hehehe ale ty jestes primitywny -KEYLOGGER
|
Po co te durne topici walicie ? RAPORTED odrazu. Na przyszłość uwaga dla tego pana - choćby to nie był keylogger to i tak nikt nie ściągnie *****, ***** i kilka innych nieciekawych plików. Przyjmowane są: .rec .tmv .avi *****
|
Cytuj:
AntiVir Trojan/Dldr.Bagle.y.1.A ArcaVir Worm.Beagle.Fr Avast Win32:Beagle-IJ AVG Antivirus I-Worm/Bagle BitDefender Win32.Bagle.FI@mm ClamAV X Dr.Web Win32.HLLM.Beagle.19829 F-Prot Antivirus W32/Bagle.EE Fortinet W32/Bagle.FC-mm Kaspersky Anti-Virus Email-Worm.Win32.Bagle.fc NOD32 Win32/TrojanDropper.Bagle.A Norman Virus Control W32/Mitglied.RA UNA X VBA32 Embedded.Trojan.Win32.TrojanDropper.Bagle.B Taki cfaniak z Ciebie.... masz dowody..... a jakcos nie pasi to zapraszam na Eternie o.0 |
pliki z filmami dajemy jako *.rec a nie ******
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |