Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Risk Your Life 2 - Malezyjski DARMOWY server :]. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66520)

Ka sia czek 22-02-2006 00:31

Risk Your Life 2 - Malezyjski DARMOWY server :].

Otoz grajac sobie na vietnamski serverku dowiedzialem sie ze malezyjski znow jest darmowy :] I wedlug zapewnien GM`ow juz taki pozostanie :].
Sprawa utrzymania zostala rozwiazana jak w KO za rl cash mozna sobie pokupowac rozne dziwne itemki :P.

Aby sie zarejestrowac klikamy TU

Aby sciagnac klijenta i pacha klikamy TU
Sciagamy tylko klijenta i pacha 1600 pozniej paczuje sie automatycznie :].

A teraz troche o grze :].
Mamy 2 rasy Ludzie i Akkano (demony orkowie jak kto woli)
I dodatkowo w RYL2 mozna zostac piratem.

Glownym aspektem gry procz lvl`owania jest pvp :] Na arenie lub tez na dalszych mapach :]. Pierwsza mapa gdzie wszyscy zaczynaja jest tak jakby safe zone :] I expic tam sobie mozna spokojnie do okolo 70 + lvl (bez party z party sie nieoplaca :])
Piraci to "rasa" bezpieczna bedac piratem mozna wchodzic do party z akkanami bedac czlowiekiem itp. Na innych mapach procz pierwszej piraci sa bezpieczni. Gdy nie jest sie piratem czlowiek lub akkan moze nas bez problemow zabic :].

Wielkim plusem tej gry jest party :]. Istnieje wiele kombinacji na party :]. Od full mele party do puller + mag :]. Jak znajde wiecej czasu postaram sie cos o tym napisac :].

Po wybraniu rasy mamy naprawde ogrom kierynkow w ktorych moze isc nasza postac poniewaz do wyboru mamy mnostow klas. Defender, Warior, Cleric, Priest, Enchanter, Assasin, Archer, Mag.
U akkanow mamy do wyboru Attacker, Templar, Gunner, Rune Of. Life Of. Shadow Of.
Kazda z postaci ma oczywisice inne skille i inne zadanie na wojnach lub tez w party !.

Jesli kogos ta gra zainteresuje w ow topic przestanie sie rozwijac niech pisze na gg :]. 1592839

Dobra teraz troche o postaciach :] Jak rozwijac do czego sie nadaja itp :].
Zaczne od postaci ktore znam pozniej pododaje postacie ktorych jeszcze nieznam :].

Ludzie:

-Archer
Postac opierajaca sie na DEX (zrecznosci) w ktora pakuje wszystkie punkty. Ze skilli wszystkie dla archera, na max procz camuflage. Kamuflarz tylko na tyle zeby naciagnac do konca skilla. Dodatkowo ze skilli podstawowych (dostepne dla wszystkich klas) Pakujemy w critical strike (skill uzalezniony od sily) na ile starczy nam sily lub skilli :]. Reszte mozna w evade :]. Archer ma 2 skille do ataku multi arrow i shadow strike. Pierwszy niezdejmoje niewidzialnosci przy strzale + przebija czar tarczy (magic cell) co jest bardzo przydatne na magow podczas pvp.
Niestety pvp zajmowac sie narazie niebedziemy bo do okolo 70 lvl niema zadnej zabawy :] Bo jestesmy na strzal :].
Najlepiej expic w party jako puller, strzelamy po razie do kilku potworkow i tak biegamy zeby zebrac je w grupe i podprowadzic je magowi lub defenderowi jesli to mele party. Gdy def + damage delerzy zabijaja nasz pull my robimy nastepny :].
Przy expie solo wybieramy "zielone" lub "zolte" potworki. Bez w miare dobrego eq na zoltych moze byc ciezko solo :].
Podchodzimy na zasieg skilla camuflage ze skilla i walimy normalnie. Multi arrow to marnowanie many na poczatku ma wrecz smieszny dmg jak na skilla :P.
Spotkalem sie rowniez ze archerami walacymi wszystko w sile. Liczba mnoga tu niepasuje :P. Tez jest to sposob ale do tego trzeba miec zaplecze ! Aby byc wstanie kupic itemy A lub lepsze na low dex. Bo bez tego taka postac niema sensu :].

Teraz troche o pvp :] Archer to taki maly partyzant :] Podbiega z ukrycia zeby raz oddac strzal po czym wrog pada lub nie. Jak niepadnie niezdazy zauwazyc skad juz leci nastepny strzal i nasz smialek pada :].
Archerem za zadne skarby niepchamy sie w wir walki !.
Na pvp Obowiazkowo 3.0+ camuflage skill !.
Przy wyzszym dexie oplaca sie znalesc/zrobic/kupic w miare dobrego daggera z duzym blokiem i tarcze 20con z duzym blokiem :] Nieraz jak dostaniemy siatke od woja uratuje nam to pupe :p.

-Assasin
Postac znow oparta tylko na dexie :].
I znow ladujemy wszystkie skille tylko dla assa do konca, znow wylaczajac na poczatku camuflage. Tylko w tym wypadku trzeba go mniej bo skilla nietrzeba naciagac dziala odrazu wiec wystarczy camuflage 1.1 :]. Pozostale skille w critical strike i evade. Proporcja wedlug uznania. To akurat zalezy czy chcecie mocniej siekac czy zadziej dostawac :P.
Expienie, coz tutaj mozna roznie. Na party jako puller (dosc zadko archer jest w tym o niebo lepszy) ale trzeba zakupic vampire kiss na pierwszy lvl (szybko castowany spell dystansowy) Jesli dopiero zaczynasz to role pullera sobie narazie odpusc :p. Ofc assasin jest rowniez swietnym damge dilerem :]. Ale radze wybierac party z tankiem przynajmniej o 2-3 lvl`e wyzszym. Bo jak zaczniemy zabierac moba ponad 2x wiecej hp niz tank to przezuca sie na nas :s.
Solo ... coz mozna jak archerem w miare mocne stowrki ze skilla + dobijamy (ddobry sposob na zdobywanie itemow i kasy) albo na stowrkach ktore nas slabiej leja pullujemy sobie ich kilka naraz i lejemy (szybciej sie expi :])

A teraz tak co to jest ten caly pull ? Cos jak lurowanie w tibi :] tylko w RYL`u jest to raczej wskazane :].
Kilka zasad :P. A wiec tak jesli dany mob ktorego zatakowales zeby go zlurowac wraz z innymi trafi cie traci agresie ! i wraca na swoje miejsce.
Jesli odciagniesz moba naprawde daleko od miejsca jego spawnu wnerwi sie i tez sobie pojdzie !.
Przy duzym party na bordowych lub brazowych stowrach robiac za pullera sprawdz najpierw jak bedzie sie trzymal tanker. Przyprowadz mu najpierw 2 pozniej 3-4. Ale maxymalnie 5 stowrow :]. Chyba ze bedzie chcial kozaczyc i powie zebys pullowac wiecej :].

Btw Jesli chcecie zaczac grac jakas postacia i niewiel o niej wiecie piszcie a postaram sie w miare mozliwosci dodac jej opis !.
Opisy reszty postaci i tak zostana dodane ;p ale prosba o opis przyspieszy ukazanie sie opisu danej postaci ;p.

Zeby niebylo ze temat sie nierozwija z pomoca kumpla :] Na podstawie naszych doswiadczen :]. Kilka builidow dla Rune Off :]

DEX RUNE

Build przy 95 lvl :
- 180 dex , 240 int ( przy czym mozna juz na lvl 85 jak ktos jest niecierpliwy i chce szybko isc PvP zamienic za pomoca Chaos Stone punkty na 180 dex 200 int )
- 200 dex , 220 Int - Czego niepolecam .

SKILLE

Osobiscie radze do lvl 90 pakowac wszystko w INT ( szybko sie wtedy lvluje ) - Wtedy uzywamy takie skile jak :
- Poison(max)
- Light(max)
- Gaia(max)
- Magick Enhance (max)
- Dark Power max 4-0
- Weapon Enforce 4-0 (wiecej niema potrzeby)
- Response (tzw . EVADE) 2-0
Jest to build dzieki ktoremu lvlowanie Solo jest o wiele szybsze i łatwiejsze. Przekonałem sie o tym lvlujac solo od lvl 80 do 9x . Jednak Gdy juz zdecydujemy sie isc w PvP lvl~ok 85-90 , Zmieniamy Skile na :
- Halt 4-0 lub 3-0
- Poison 4-X
- Gaia 4 -x
- Magick Enhance 4-0
- Response 4-0
- Weapon Enforce 4-0
- i zostanie nam kilka wolnych SP - Mozna dac w Dark Power , Instant Lub Samemu Sprawdzic co Bedzie dla naszego Runa najlepsze

CON RUNE

Build przy 95 lvl:(jest kilka mozliwosci ale przedstawie najrozsadniejszy)
- 116 DEX, 190 CON, 220 INT
Otoz tu Podobnie jak wyzej Idzemy FULL INT , A gdy chcemy isc PvP Pakujemy w takie SKILE :
- Halt 4-0 lub 3-0(przy tym Buildzie proponuje 3-0) Lub Wcale
- Poison 4-X
- Gaia 4-X
- Response 2-0
- Weapon Enforce 4-0
- LIfe Jointing - MAX
- Braves Power - MAX
- Magick Enhance 4-0

Otoz osobiscie wole Dex Rune chociarz musze przyznac ze Con Rune jest bardzo silny Gdyz - Armor na 100 dex łatwo sie Upgrajduje ( im Nizszy item na nizsze statystyki - łatwiej do upgrajdowania )
Pozatym Life Jointing da nam ok 5k Hp na 4-0 , a Braves Power ok 150 def wiecej Przy skilu 4-0 , wiec mozna Zrobic niezłego tanka z Rune Przy dobrymn armorze i helmie nawet Ponad 20k HP ( Jesli ktos Gra na Hadesie - To moze Zobaczyc Takiego Rune jest nim ms-rueoff -Z mojej byłej guildi ) - Własnie tak Wyglada jego Build .

DEX/CON BUILD

- 180 dex/ 60 con / 220int
Jesli chodzi o lvlowani tak jak w wyzej wymienionych 2 Buildach - FULL INT
PvP - Tu Opisze Swoj Build : A wiec Skille:
- Halt 3-0
- Poison 4-X
- Gaia 4 -x
- Magick Enhance 4-0
- Response 4-0
- Weapon Enforce 4-0
- Life Jointing 2-0 ( 1.2k Hp)
- Braves Power 2-0 ( ok 40 Def )

__________________________________________________ ________

Uwagi :

Otoz niewspomnaiłem o skilach takich jak Instant Dmg - Ktorzy ludzie Wola bardziej na PVP niz Gaia - Otoz osobiscie odradzam . Niebede pisał dlaczego
A tak przyokazji Najwazneijsza sprawa Dla Rune - DOBRE ITEMY:
bez tego chocby nieiwem jaki mieli Build niedacie Rady na PvP - i Tu moja uwaga ( Ludzie niesprzedawajcie METALI - BEdziecie ich duzo potrzebowac by wasz Rune stał Sie dobrym Killerem

Teraz troche o Life Off ktorego sobie wlasnie robie :].
Jako iz Life niema tylu skill pointow co Rune (przypomnienie kazde 10 int = 1 sp) to w Con Life niema sie co bawic :].
Jedyne opcje jakie sa to:

FULL WIS LIFE
Pakujemy wszystko w wis tylko i wylacznie. Taki Life to totalna kaczka na pvp. Ale w party ? Mioooodzio :] wszyscy was kochaja i ledwo sie logujecie juz na priv "pt pls" :P.
Skille:
-Nimbus max
-Heal max
-Blees of God (wedlug uznania skill zwieksza hp i mp regen jesli stojac i leczac kogos jak sie tylko skille zrefreszuje niemosimy nazekac na mane mozemy sobie odpuscic czyli majac ladny mp rec na itemach walimy ten skill :P)
-Bless max
-Flex ile zostanie o ile zostanie :P

Jak juz pisalem ten builid nadaje sie na party ... i szczerze watpie zeby ktos go trzymal powyzej 90 lvl`a :P.

Dex Rune

180 dex reszta Wis (czyli cos kolo 240 wis bedzie) Najrozsadniejszy wedlug mnie life na pvp i exp. Oczywisice na poczatkowych lvl`ach walimy tylko wis. Dopiero kolo 80~ Chaosami restat :P.
Poczatkowe skille czyli przed restatem jak wyzej.
Na pvp natomiast.

-Confuse max
-Claw mastery max
-Nimbus ile starczy
-Heal ile starczy
Czyli nimbus i heal cos kolo 3.0 jak jestesmy Akkanami i zrobimy questy na sp :].
Przy tym dexie nieuzywamy juz hammerka od wis tylko pazyrkow.
Jesli chcemy takiego lifka to odrazu radze zaczac zbierac metale itp :]. Bo pazurki i armorek obowiazkowo A i wyzej z wymaksowanym jak sie da hp ;].

Str Life
116 dex (tyle co co lvl wpada) 200-220 wis 190 str.
Taki cwaniaczek biega z mieczem ktory ma calkiem ladny dmg ... Niestety w slabym armorze ... Jedyne w tym dobre jest to ze slabe armory duzo latwiej sie upuje ... wiec A/AA wyjdzie bez wiekszych trydnosci ... armorki na 100 dexa sa niedrogie wiec zbierajac metale pieniazki itp mozna wykoksic dosc tanio ten armor na AAA++++
Osobisice niepolecam str life chociarz niewidzialem jeszcze jak taki dran wyglad gra :P. Skille cholera nazw niepamietam wiec napisze pozniej ":d

Falcion 22-02-2006 01:17

Skad wlasciwie stwierdzenie wielu graczy ze RYL2 jest gorszy od 1? Z tego co widze przenosi wszystko to co mielismy okazje ogladac w 1 czy cos mi umknelo?

No i jak ze stabilnoscia servera/lagami itp?

Pytanie czy jest odpowiednik takiego servera dla RYL1, bo to troche dziwne by czynic darmowym server pozniejszje wersji gry zamiast wczesniejszej :).

Ka sia czek 22-02-2006 03:43

Coz teoretycznie przenosi ... praktycznie nie :].
Arena ! ahh arena ! jest rozmiarow calej mapy :] i to ogolnie jest mapa do expania :] ale odbywaja sie na niej wojny :].
Niema limity graczy na wojnach wiec jest wielki burdel :].
Ogolnie postaciami gra sie inaczej ... jakos tak gorzej :S.

Niestety RYL1 free niema :]. Dlaczego2jka jest plata ? otoz po wprowadzeniu pay2play na ryl1 ludzie zaczeli placic :]. Jak skonczyla sie beta na RYL2 i zaczelo sie p2p na serwie bylo okolo 200 osob :] Gdzie jak bylo f2p bylo po kilka tysiecy :].

Lagi ... ja osobiscie niemam znajomi tez nie. Ale z tego co czytam na forach o ryl`u to nawet duzo osob przenosi sie z Malezyjskiego servera na wietnamski :]. Ktory przechodzi beta stage :]

Falcion 22-02-2006 10:03

No to najwyzszy czas zalozyc polski Server :P

Ehh no coz zobacyzmy jak to bedzie to ze niema limitow wedlug mnie lepiej. Wkoncu na wojnach przeciwnicy nie ustalali po ilu wezma zolnierzy zeby sie tluc :)

Ka sia czek 23-02-2006 04:55

Nie nieustalali. Ale pogadamy jak sciagniesz zrobisz w miare rozsadny lvl i wpadniesz na arene :]. Gdzie statule bije 80 osob a nastepne 100 czaji sie zeby ci dokopac :] Pomijajac fakt ze teraz na carv sa wojny + statulek jest tyle ile miast na mapie ;p

Falcion 23-02-2006 23:23

Mam wojowniczke na 50 i maga na 29 [jaks ie dzis postaram to pewnie dobije troche wiecej:D tak do 40 moze:) ].

Gralem troche na RYL1 na oficjalu i chyba wole 80 osob widocznych i 100 w cieniu nzi to jak tam 5 osob siedzialo pdo statuetkami z ludzi np i im tylko nabijalo :) albo wpadalo 2 akkan na 9X i pilnowalo teleportu ludzi i sami tam siedzieli we 2 :P

Chyba jak wejde to sobie wszytsko na LOW nastawie zbey mi nie haczylo jak mi ebda nakpywac:D

Avager 25-02-2006 19:45

Mam sinke ;P na 49 lvlu (49,5 czy jakos tak tera jest).
Gralem w 1 i w 2... ale nie wiem czemu ryl 2 mi sie bardziej podoba (jestem w mniejszosci). No coz, moze dlatego ze szybko sie expi ;) , ale w Rylu 1 był lepszy system bonusow w broniach i wogole... jakies latwiejsze takie bylo ;)..

W RYL 2 w miescie cholernie tnie (tak cielo mi na dooooobrym kompie z doooobra karta graficzna i dooooobrymi ramami)...a tera mam 3x gorszy komp...nie pytajcie sie jak to teraz chodzi w miescie ;/ (za miastem jest spox).

Co do innych ras (Ak'kanów) i profesji...

Attacker - Odmiana Wojownika... w jednej łapie ma Miecz (al'a miecz) a w drugiej rękawice lub rękawice z ostrzem (itp).

Templar - Odmiana Defendera ... W łapie ma topór lub młot a w drugiej...raczej na drugiej Blache (al'a tarcza).

Rune Ofc - Sorcerer i Enchanter (moze byc tym i tym naraz)... biega z kosa i wogole ;P fajne ;)

Life Ofc - Priest i Cleric w Jednym (patrz w/w), leczy i daje buffy

Shadow - Assasin (no raczej zbalansowany (?) )

Gunner - Mozna powiedziec ze Ciezki Lucznik ale z bronia palną zamiast łuku/kuszy... jest kilka głównych dróg jego prowadzenia... Dex Gunner - raczej puller, lub szybki assasin oraz Con Gunner... pulluje na siebie pare potworkow a potem zarzyna je z broni ktora trzyma w drugiej lapie (w jednej ma bron palna w drugiej bron Templara ).

To taki krotki opis...nie chce mi sie pisac jak je rozwijac i wogole, bo duzo by gadac.

EDIT:
Zapomniałem dodać:

Nick: Kaszanka
Server: Zeus - najczesciej Channel 2 -bo tam mi komp nie tnie (?)
Lvl: ~50
Prof: Assasin

jak cos to PM w grze ;) .

Ka sia czek 26-02-2006 04:38

W miescie tnie wszystkim ;]. Dlatego zostaly stworzone kanaly ... i tak na 1dynce w miescie sie handluje a na 2 sie niepowinno ;p (Niepisana zasada :P)

Co do opisu mogl bys sie pomeczyc kiedys jak ci sie bedzie nudzic i strzelic droge rozwoju postaci a ja ja umieszcze w pierwszy poscie co by innym bylo latwiej :P

Smash-Shady 27-02-2006 22:17

OMFG!! Avager, Kaszanka to ty??!! pewnie mnie ne pamietasz ale to ja Morguthis, ten templar to rozgramiwal tych 2 warow :P

topic:
Gra wysmienita gdyby ne to ze potrzeba duzego sprzetu zeby dzialala plynnie :/ mi sie zacina prawie zawsze ale to co :P

mam Templara 71, runoffke na 10 lvl @@" enchantera na 64 + inne low lvlki....nawet STR sina....lol
@Edit
kaszana wiesz czemu ci ne tnie....bo tam malo wiary gra...i mniej skelpow jest..

Zeus-Morguthis-lvl71-Templar-Gildia: Kozacy (nawet ze znaczkiem =D)
zamieszcze kilka sskow :P

expienie...
http://img.photobucket.com/albums/v7..._19_23_591.jpg

ench...znowy exp...
http://img.photobucket.com/albums/v7..._12_14_061.jpg

troche stary ssek...tera mam lepsze Block Arm :P (inna wersja Tarczy)
http://img.photobucket.com/albums/v7..._23_13_321.jpg

Avager 27-02-2006 22:23

up:

Oczywiscie ze cie pamietam ;) mam cie w Friendsach :D .

Ja narazie nei gralem... pingi mialem duze... i jak bilem Troll Leaderow... to tylko widzialem te blyski moich hitow... i dmg wchodzacy we mnie...a leader jak na God mode -.- .

Smash-Shady 27-02-2006 22:30

btw ja tez ne gram :P zrobilem so przerwe....a po 2 mi sie postac ne chce wlonczyc... :/

Topic:

Kasiaczek nie zachecaj ludzi do grania bo ne wiadomo jak dlugo bedzie serv free....ale gm pisal ze im wiecej ludzi bedzie gralo tym dluzej f2p (darmowy);)

Avager 27-02-2006 22:48

duzo ludzi gra :)

Ja teraz w miescie chodze z kamerka pionowo do ziemii ;P inaczej grafa mi pada... i znikaja postacie, budynki itp..zostaje ziemia i woda i niebo i takie tam :D .. i po chwili restartuje sie komp ;/ .

A ludu jest duuzo ;) .

Falcion 01-03-2006 14:45

Heh ja na Hadesie sobie pocinam:) teraz mam problem bo mam ten 57 lev maga i 55 wariorki i sie doexpic do kolejnych poziomow jest dramatt. Na bagnach siedze i staram sie masowo potworki tluc...zachcialo mi sie z nerdis queen zaczynac to zlecialy sie wszystkie z okolicy i splataly a potem egzekucje zrobily:P.

Ogolnie rga spoko te enchanty w 1 rzecyzwiscie latwiejsze, no i kaienie sie bardziej uzywalo a teraz trzeba chyba 5 lv enchantu zrobic zeby moc wlozyc 1 kamien a ceny jak z kosmosu.

Wiecie juz mzoe jak dzialaja te lzy kowala? znacyz wsadza sie jedna i sie enchantuje cyz tez tzreba 10? bo jak 10 to fajna cenka 8 mln za jedna:P

Mam nadzieje ze nie zrobia p2p by mi lekko mina zrzedla ^^"""

Falcion 05-03-2006 21:33

pytanie

Chyba neiwielu was tu juz bywa ale zapytam i tak, wiecie moze do czego sa te wazy ktore dostaje sie za 4 lizaki? zebralem tego multum ale nic mi niebylo o tmy wiadomo wiec zaczalem wystawiac i zlazilo jak cieple buleczki...o co biega?:).

Geli 05-03-2006 22:56

Zostawiam kompa na noc niech ścioga jutro odpale i dam edit, zapowiada się wyśmienicie !!

edit@
Gra jest do dupy !! nie polecam .... mnustwo bugów ... trudna configuracja... nie da się nic znaleść <porobane>

Sir Tibiak 07-03-2006 13:40

Czy, aby grać na tym free serwie to tzreba sciągnać gre ze strony podanej w 1 poście, czy z jakieś innej. Bo rozmawiałem z autorem tematu i powiedział, że trzeba sciągnąc malezyjską instalke, ale nie wiem czy to ta. Odpowiedzcie szybko bo już chce to ściągać. I czy jak sciągne ta malezyjska to bede miał gre po angielsku??

Ka sia czek 07-03-2006 21:05

Juz odpowiedzialem na gg ze ze strony w 1 poscie :P.

Lizaki trzeba zebrac 4ry i idziesz do general item merchant i tam masz sweets collect event wymieniasz je na gold ingot na ktorego klikasz prawym i cosik dostajesz ;>.

Co do tego na ile server bedzie f2p ... coz jak ryl 2 byl platny gralo 200 osob ... ludzie wola placic za RYL1 niz 2.
Dlatego teraz zrobili jak w KO za rl kase mozna kupic metale itp ... :]

TOB`ow nietrzeba wsadzic 10sieciu ... wystarczy 1den o ile sie niemyle ;>.
Maxymalnie mozna upgradowac TOBami 3razy ale 100%szansy ze wyjdzie :]

Falcion 08-03-2006 01:32

No 1 TOB zdobylem i rpboowalem i mnei olewa cieklym mcozem :P a mam jzu meiczyk do 7 upgradeowany wiec do 10 bym juz lzami to ulepszyl chetnie:) jeszcze sprobuje moze wtedy mnie lagowalo albo cos...

Co dow ypowiedzi Geli co kto lubi, jedni wola kliknac na ptoworka i patzrec jak go postac tlucze a inni wola sami biegac rzucac i tluc sie z potworkiem. Bledy...zapewne za slaby sprzecik i ci zcina i przeladowywuje. Jak dla mnie gra naprawde dobra i warto sprobowac.

Sir Tibiak 08-03-2006 13:13

Ten ryl2 jest troche dziwny. Nie mam starej postaci, zrobiłem nową miasto jakieś dziwne, Znalazłem jakieś wilki, które mnie zabiły. W rylu1 było fajnie były najpeirw mermany potem gobliny i lizardy i miasto było prostsze. Ide grac w ryla może sie bardziej połapie. :baby:

Falcion 13-03-2006 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Tibiak
Ten ryl2 jest troche dziwny. Nie mam starej postaci, zrobiłem nową miasto jakieś dziwne, Znalazłem jakieś wilki, które mnie zabiły. W rylu1 było fajnie były najpeirw mermany potem gobliny i lizardy i miasto było prostsze. Ide grac w ryla może sie bardziej połapie. :baby:

Sa mermany itp. Po prostu wyszedles na glowne miasto, a tam dgzie startujesz wystarczy isc w bok na plaze i amsz pierwsze potworki:). Nie skocyzles przypadkiem z jednego servera na drugi?

Wyskakuje mi teraz "failed to open session. Please try again later" Wczensiej sie tka nei zdarzalo a wczoraj otworzyem ryla i alt-tab przeskoczylem na chwilke cos sprawdzic po cyzm nagle wylecialem z gry...czy to moze byc cos wspolnego?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45.