![]() |
Złota myśl
" Nieważne jak się żyje , ważne jak się umiera." Kale Ruku ( przed denerwowaniem pk) |
"nieważne jak się umarło, ważne co się stanie potem"
(po spotkaniu z grópą slimów na 11 lv) |
"Nie ważne jak sie expi,Wazne jaki masz lvl"
(Ja gdy zorbilem 20 lvl na samych trolach) |
"Zycie jest tanie, SDki sa drogie"
po tym jak zostalem zabity dla sdkow |
"Nadmierna odwaga nie jest odwagą, lecz głupotą"
(gdy na 50 lvl ze strachu przed deadem expujesz na rotach) |
"szukajcie a znajdziecie. Użyjcie opcji szukaj a będzie szybciej"
(słowa moje po tym jak przejrzałem forum a szczególnie dział OTS) |
"Nie wazne co muwisz,wazne co czynisz"
niewiem kto to powiedzial ale powinno to byc nauka do kazdego. |
"Mozesz byc idiota, ale nie badz glupi"
stare chinskie przyslowie |
"badz dobry jak chleb"
Jezus? |
"Jezeli myslisz ze jestes szybki, to jestes za wolny"
(Po dedzie na gs na 24 lvl) |
"Używaj opcji edytuj, a nie będziesz nikogo wkurzał." To moje, wpadłem na to przed chwilą, ciekawe dlaczego :D, patrz wyżej.
A to takie menelskie: "Jak dużo wypijesz tak bardzo będziesz pijany", u co poniektórych osób które znam się jednak nie sprawdza :(. "Jak se pościelesz, tak się wyśpisz, niezapomniej przetrzepać poduszki". "Jak se nie pościelesz to się nie wyśpisz" |
"Śmierć się nie cacka zjawia się z nienaka i sprzedaje ci placka"
Rahim znaczy ja (kiedy widziałem jak jakiś noobek powiedział <<hi>> do pk ) |
Jeśli umiesz liczyć, licz na siebie
Jeśli nie umiesz ... to się naucz IDIOTO! |
Nie wazne jak sie uczysz,wazne ile wiesz"
|
"Mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna"
Miller 8o 8o 8o |
re: Up
Arystoteles :) @Bysiek I slowo sie banem stalo. Gremlin 2004 po tym jak zobaczyl czwarty post od Bysia w tym temacie. Dwa cytaty z forum tibia.com z podpisow: 1. I wouldn't stand in front of that dragon, son. 'course, i wouldn't stand behind it neither. In fact, standing anywhere near that dragon wouldn't be much of a plan. 2. Peace just means reloading your guns. I tlumaczenie (tak zeby zachowac sens): 1. Nie radze stawac przed smokiem... po namysle nie radze stawac za smokiem rowniez. Tak szczeze mowiac stanie gdzie kolwiek w poblizu smoka jest glupota. 2. Pokoj (spokoj) oznacza tylko tyle ze walczacy przeladowuja bron. |
"Najważniejszy jest nadgarstek"
Palemo (po tym jak w pięknym stylu :] sprzątną z przed nosa dwum 41 lvl elite knightom 10k ) |
Hominis est errare, insipientis in errore perseverare.
Ludzką rzeczą jest błądzić, głupców trwać w błędzie. Powiedział high level do gościa z missclickiem, który zamiast uciekać stał pod depo. @re she_devil - Przysłowie jest łacińskie, więc myślę że po łacinie. :D |
Cytuj:
To po francusku czy lacinie? Bo mnie sie wydaje jakbym w tym zdaniu etre zobaczyla :) |
nie wiem czy to jest dobrze, podejżewam że nie ale :
"tylko w dżemie siła dżemie" (mobilizacja do dalszej pracy) :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |