![]() |
Fajne sceeny
Fajne sceeny. moglabys powiedyiec jaki byl loot.
(mozesz zdjąć ze mnie ignora to ja tomek mój nick to Knight Galdniator plz) |
Super ss, oglądając je powiedziałem tylko 1 słowo: "o k.." (wiecie co).
You are the best, kocham ciebie i ss jakie dajesz! |
Jak zwykle świetne zdjęcia :D
Gratz lootu ;) |
Fajne ss :D Lubie ogladac takie hunty z Demonow :))
Gratz lootu i wogle calosci :baby: |
HAIL RAISTLIN AND PALADINKA
HAIL AERCUS AND RUTHLESS.....HAIL DANUBIA PALADINKA AND RAISTLIN THE BEST....NO A TERZ COS PO POLSKU GRATZ DLA WAS ZA LOOT I HUNTA UWIELBIAM OGLADAC SCREENY Z DANUBI I NA DODATEK PALADINKA I RAISTLIN....HAIL POLAND.....:))
_____________________________________________ DIEGO REVENAGE |
Paladinka Rulez.Twoje ss'y sa rewelacyjne.Dawaj wiecej.Please.Wiesz co mnie dziwi.Twoje eq.Niby grafa nowe a jakies stare eq.
|
SS spox ale Loot mnie rozwalił :D nie moge po prostu :D :
- 3 GS - 5 F-AXE - 4 DEMON SHIELD and more... more....more GRATZ Poprostu GRATZ!!! P.S. Idziesz dzisiaj na Test Server?? |
wyfajniscie paladyn blokerem :P a gdzie masz aola??bo na zdjeciach go nie widze :)
aha a co za cialo tam lezy na 3 zdjeciu co tam sie respuje albo co ??GRATZ 1 WIELKIE:D |
Hmmm...
Czy dobrze widze? Czy przypadkiem nie wypadl wam e-plate? 8o |
tak jak powyzej ok :)
|
Paladinka,mam pytanie do Ciebie.Jak ty trenujesz?Przeciez ty ze spearow mozesz zapic z 90 lvl knight o ile ma shield ponizej 90.a moze potwor?geo,monk?
|
Nice loocik .....
|
8o Niemożliwe... pod GS'em leżał... trutututu... MPA! 8o
Jeśli to rzeczywiście loot, to masz ode mnie takiego GRATZA, jakiego ten gigantyczny świat widział! |
Fajne ss, ale loot mnie rozbroił, e plate.
|
No No fajne ss.Gratz lootu.Ile demonow zabiles?
|
;) :baby: :baby: :baby: 8o 8o 8o 8o 8o No Comment :baby: :baby: 8o 8o
SUPERRRRR !!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :baby: |
Oj Paladinka Paladnika Ty zawsze męczysz te biedne Demony ;( :P
|
Gratz ss'ów :]
Teraz Kłeszczyns :P 1. Czy otwarty bp na 3cim ss, to loot ? Jak tak to.. OMG :P 2. Dlaczego grasz na dwóch różnich spriteach ? -.o 3. Dlaczego blokujesz demony na full atk ? [drugi hunt], może TibiCam ? |
Ile tyc e-platów ty wyciagnełes z tych demonów.Loot dobry(może być lpeszy;) ).Po co ma blkowac na full def skoro i tak demon bije gównie z magi a jego ciosy to jak hity zerka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |