![]() |
Wojna Naturals vs. Inferno
Widam , niedawno miało miejsce pewne zajście, którego wynikiem jest to iż Gildia Naturals ma Hunta od Gildi Inferno, rozmawiałem na ten temat z paroma osobami z Naturalsów:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niezależny tibijski korespondent Darth Ziutek Fortera |
Hehe
Sam jestem z naturals!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po h.j ta wojna na....alajcie sie z anglikami,hiszpanami itp a nie polacy miendzy sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak by co to ja krowa smierci of legnica |
tak to jest jak sie przyjmuje do gildi ponizej 20lvla...
niektorzy twierdza ze to Inferno zaczelo te wojne...
To gildia naturals zaczela wyzywac czlonkow gildi inferno i bylo goraco pod gh naturals jak narazie ofiara jest tylko jedna... Gildia naturals prawdopodobnie zostanie skasowana...:confused: co do bicia z zaganicznymi nie ma powodow... I zgadzam sie powinna panowac zgoda miedzy polakami... |
hehehe ... forta .. ciagle wojny :D
moze starczym gracza gildia naturals powinna sie kojazyc z Hessling ... byle w Naturals ... i po chwili bycia tam stwierdzilem cytuje "OMFG ... co za nooby-.-" " wiec jkezeli sa to kozaki ze skilami 50+/50+ to chyba dlugo nie poszpanuja ... btw. jka by inferno chialo pomoc to msg do mnie na tibi albo pw :P |
Koniec Naturals
Normalnie standard dla nich, nie licząc paru osób w Naturals to ta gildia spadł na psy. Pkowali z tej gildi(głównie noobki które myślały że skoro wielka Gildia to se mogą pozwalać :berserk: , tyle PA tam było że w końcu musiało do tego dojść.
Nie będe sie wypowiadał za żadną ze stron ale jak dla mnie to raczej Naturals już upadło.... |
kilka osób z tej gildii strasznie cfaniakuje myślą że są jakieś kozaki czy co teraz im sie nie dziwie że jest wojna
|
Jestem zdołowany. Może i gildia Naturals byłaby dobra, jakby było w niej naprawdę mało osób, nie ilość ale jakość się liczy. Bardzo cenię Druidka of Fortera, to mój bardzo dobry kolega, ale popełnił jeden błąd - przyjmował do gildii noobów. Żałuję tego mam nadzieję że sprawa się wyjaśni i zapanuje pokój. W szkole usłysząłem mądre zdanie mądrego człowieka. ,,Jestem mieszkańcem Wrocławia i nie zamierzam umierać za Suwałki" w przeniesieniu na Tibijskie ,,Staram się nie być noobem i zamierzam umierać za głupoty wyczyniane przez nooby". Pokój przede wszystkim panowie.
|
Cytuj:
|
natutralsi to spko kolesie (sam u nich bylem :P )
to ze trafia sie jakis noob nie oznacza ze trzeba huncic calom gildie ps: szukam ziomów na forterze :) |
...
ja wam powiem ze odchodze z gildi inferno ale nie znaczy to ze im nie bede pomagal... druidek powinien powywalac ponizej 25lvla
|
to ze trafia sie jakis noob nie oznacza ze trzeba huncic calom gildie
tylko te nooby sie czesto trafiaja i dziwne ze akurat z "Naturals" |
Koniec wojny
Dzisiaj zawarto ugode, która jednoznacznie kończy wojnę. Odpowiedzialność poniosą sprawcy i znów zapanuje pokój:
Cytuj:
Wasz Niezależny tibijski korespondent wojenny Darth Ziutek Fortera |
Mhm... cieszmy się, że już po wszystkim.
Kiedyś byłem zarówno w Naturals, jak i w Power of Flames. Z naturals wyszedłem, gdy przypadła mi rola "sędziego" w tzw. aferze blurobowej. Potem wstąpiłem do PoF, choć siedziałem tam naprawdę krótko. Nie mam nic do żadnej gildii, no ale musimy powiedzieć sobie prawdę: Naturals kiedyś było dobrą gildią. Niestety, Druidek i Wot nawpuszczali tam (w dobrej wierze) hołoty, co musiało się kiedyś tak skończyć. Kilka dni temu byłem też liderem gildii Jedi Power, w której były lider pozostawił niestety, oprócz spoko ludzi, kilku(nastu) noobków. Skończyło się tym, że dedłem 2 razy (look at my tibia.com). Kilka dni później miałem hacka (o tym na końcu). Całe szczęście, to spowodowało rozwiązanie tej gildii. Piszę "całe szczęście", ponieważ sprawiała więcej kłopotów, niż dawała zysków. Aa, i jeszcze 1 rzecz. "nub chónted oddawaj moje ITENS or ded" Naprawdę miałem hacka. Czy to moja wina, że hacker obzdryngolił GH z itemków wartych kilkadziesiąt K? Jakbym o tym wiedział, nie brałbym liderstwa. Zaoszczędziłbym Wam strat. Pozdrawiam PS. Gdy odchodziłem z Fortka, krzyknąłem w dp "Legend of TALIS EWAR never dies". Wszedłem sobie raz na tą postać, żeby nabić red skulla, i zostałem _ZASPAMOWANY_ przez priv msg od moich kolegów, którzy namawiali mnie do powrotu. I wróciłem. Dzięki nim: Irasek, Sanczo pancza, i inni. Dzięki |
Cytuj:
|
Z resztą nie ma co wzniecać wojny, jest kilka charów które krążą z członkowstwem - a to Naturals, a to Inferno ... jesteśmy polakami i trzymajmy sie razem.
|
To ouszustow
Dobrze się składa że całą wojne wywołał niejaki Valeraz byłem u Wune Moodaros'a kiedy mówił:
Wune Moodaros: TO Valeraz WYWOŁAŁ CAŁĄ WOJNE ZABIĆ GO Valeraz: Nie konfidentuj Teraz to już mamy dowody |
Rycek H. Oszalał ?
To nie Namak Knows rozpetal gildie tylko on podał passy koledze zeby mu poskillowal dista bo on jechal na obóz i on rozpetal całą sieczke niejaki "Biker Lider"
|
Brzydkie slowa przez "Nemeath Shigus"
Chcialem dodac jeszcze pare poprawek:
Nemeath Shigus :I H** NAJ****BIEMY INFERNO!! Nemeath Shigus :INFERNO TO H*** I ICH RODZINA SA POWALENI I DURNI Valeraz :EEEEE INFERNO TO LAMUSY BEDE PADAC NA 3 HITY |
Może troszkę ostrożniej?
Cytuj:
Jakby ktoś napisał na forum 13:37 Talis Ewar: FUCK EXODUS <-- of course it isn't true to co? Czy czyjaś wypowiedź na forum jest dowodem, że ktoś był dokładnie tego winien? Nie. I jeszcze 1. Cytuj:
A nuż znajdzie się na forum jakiś konfident i wykona obowiązek obywatela, pucując acc sharing Namaka? Bądźmy koleżeńscy. Na pewno wśród nas jest trochę ludzi, którzy sharują account. Jakbyście się czuli, jakbyście dostali bana until deletion (tfu tfu) za sharing? Pozdrawiam EDIT: Moja gildia Power of Flame nie ma NIC WSPÓLNEGO z "poprzednią" Inferno oprócz nazwy, po prostu mi się podobała i Rycek pozwolił mi jej użyć ;) |
w naturalsach bylo chyba sporo wojenX( X( X( X(
ale ja bylem tylko na wojnie z ewenements... potem tak belkotali ze chyba sie wojna skonczyla :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |