![]() |
Dla Graczy z Secura'y....
17:32 Skuad Lima: YELLOW-BLACK-BLACK-BLACK is securian official color for test since it was created, and it remind us when bubble was defeated by securians, use it this TS
To Znaczy że kolesie z Secury maja sie ubrać zółto-Czarne-Czarne-Czarne Reszty nie kumam.... |
zdaje się, że kolejny zamach na Bubble będzie.. ale chyba w ich snach :) ona zdąży się wybronić do czasu kiedy nadejdzie pomoc z Anticy a wtedy wszyscy żółto-czarno-czarno-carni zaliczą zgon ^_^
|
Faktycznie zamach będzie i fajnie tylko czemu inne światy sie nie rzuca Np. Tacy Del'Toro.....
Fajnie by było... :D :D :D :D |
Czyli, że Yellow-Black-Black-Black - te kolory są używane na Test Serverze odkąd został utworzony prze graczy z Secury. Przypominają nas innym graczom że to gracze z Secury pokonali Bubble ;D
|
Ale ogólnie to powinno byc więcej taki starc np. najlepszy sorcek w Tibii ( Alfonzo ) kontra Del'Toro . . .:P
Fajnie popatrzeć na takie widowisko jak leja sie lvl'e ponad 100 ;D |
Ja juz zminilem ubior ale mi sie nie podobal i zostalem przy swoim.
|
Szykuje się fajna zabawa,secura robi zamach na bubble bedzie fajnie:)
|
To bedzie wyglodalo tak jak Del'Toro biło Gottara tyle że trudniej będzie im ją zabić :) zanim jej skończą się uh przybiegnie jej odsiecz w postaci jakiś 8 osoób 100lvl+ and more :D
|
Taka okazja zdaza sie raz na pare miesiecy! (dla graczy z secury) wiec! yellow-black-black-black i jazda. Znowu dostane red skulla.
;) tak jak ostatnio! 5 minut pracowalem fire-bombami zeby mine potem w 5 sekund zabili! I to polacy! z Secury! >>Eu<< |
na obecnum tescie nie ma czaszek i banow za pk.
|
re: Top
Jakis low lvl powiedzial ze Secura sie tak ubiera bo zobaczyl na Screenie i cieszy jape. Kolory Secura na tescie to jasno zielony od kiedy pamietam, a tamci tam akurat sie tak zebrali bo z tego co pamietam to za czasow ostatniego testa normalnie Marshall i Uncle Barry tak chodzili. Btw. Z tego co wiem to nie zabili wtedy Bubble, skonczylo sie na tym ze przyleciala ekipa z Antica i rozgonili cale zebranie (jesli ten screen jest z ze wczesniejszego servera a nie z obecnego), ale z drugiej strony wtedy srednia lvl tam wynosila ok 90 a nie 120 jak teraz. Ps. Ja i tak ide w kolorach gildi :) Hail Dreamers. |
Chyba sie muwisz gremlin naostatnim tescie jak bylem to cala gildia(byla)Marshall byla ubrana wlascie zollty-czarny-czarny-czarny.I wszyscy co chiieli rozzwalic antice byli wlasnie tak gremlin,moge sie mylic ale watpie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |