![]() |
Srednia
No wlasnie jaka masz srednia w szkole i do jakies klasy chodzisz(1,2,3 podtacdawoki,itp....)
|
Nie wiem czy to obchodzi tak duzo osob, ale mam srednia 3,6 i chodze do 2 gimnazjum. Mysle ze nie ma sie czym chwalic 8)
|
3 gimnazjum
4,7 90 punktów z testu |
4,08
IV kl. Technikum ekonomicznego |
5,58 - I klasa gimnazjum
|
jak ja chodzilem do podstawowki i liceum (bo gimnazjum wtedy nie bylo)
to swiadectwo z wyroznieniem mialem co roku :P a co, pochwale sie i laureatem olimpiady przedmiotowej bylem tylko 1 bo na pozostale nie chcalo mi sie na finaly wojewodzkie isc a na studiach to za duzo piwa i ledwo 4.0 wyrabiam hehe |
3,45 - II Gim ale w III mam zamiar mieć coś lepszego minimum 4,0 :P
|
5,17 na koniec 1gim.
re: All Wszyscy tibijczycy to chyba inteligentne towarzycho :P |
5.0 na koniec I klasy Gimnazjum...
|
Średnia 4.41, 1 klasa gimnazjum.
|
Ja na koniec II klasy mam 4,75, ale w mojej szkole jak ktoś ma 5,0 to go wyczytują na środku sali i dają mu milion książek. Nie chodzi, że u mnie w szkole same debile, tylko po porstu u nas w sumie nie ma 6 na koniec (chyba, że wygrasz wojewódzki etap jakiegoś konkursu) i bardzo nas cisną do nauki :D troche przesrane ale na 4,75 się wyrobiłam:P grzeczna dziewczynka :)):))
|
5.0 4 klasa postawówki
|
4,92 II Klasa Gimnazjum :D
|
Jakieś 4.3 po pierwszym roku studiów = stypendium ^^. Z maturki 4.8 (pasek). W sumie średnich nie pamiętam, ale w podstawówce 4 z paskiem, w liceum 3 paski.
|
5.0 koniec 6kl
|
Ja podam wam moje wyniki:
Podstawówka: 4 - 5.00 :] 5 - 5.00 8) 6 - 4.50 :) 1 gimnazjum - 3.95 :( I oto koniec mojej smutnej historii... żałosne, prawda? |
4.33~
Ta sama szkoła, ba nawet klasa co Litawor :P. |
Srednia 3.00 na koniec 1 klasy gim. :(
Ale za rok będzie lepiej, co najmniej 4.00 :) |
Ja chodzę do 6 podst. Średnia:4.4. WG mnie taka sobie. 8o
|
3.0 w 3 gim ale tylko dlatego ze dużo chorowałem i wagarowałem ( zrobiłem zaległości)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |