![]() |
Tibia.pl za pół roku!
Zastanawiasz sie w jakim kierunku pojdzie rozwoj strony tibia.pl w nastepnych sześciu miesiącach? Oto moja wizja, ciekawe czy sie spełni ;)
|
Dobre. (-;
Ty to masz leb synu p-; |
kiepskie
za malo reklam pacca |
I tosty jakoś tak źle wklejone...
|
Nigdy nie bylem dobrym fakerem ;) Ale bardziej niz wykonanie, powinno liczyć się przesłanie ;)
|
hmm. chyba tych reklam moznaby wiecej dodac. jakos tak malawo :)
|
kiepsko, a gdzie pop-upy?
drom ma zamiar wrzucic weicej reklam. troche pionowych, sporo poziomych i kilka ukośnych ;) |
imo, smutna prawda ;)
|
/me to sie zdziwicie za pol roku mozliwe ze bedziemy usamodzielnieni, i bedzie gora 3 banery!
|
Im więcej reklam, tym więcej kasy. Im więcej kasy, tym szybciej strona się usamodzielni. Jeżeli strona się usamodzielni, oznacza mniej reklam. Wniosek?
Więcej reklam = mniej reklam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą też tak myślałem, że za jakiś czas wszędzie będą tylko PACCi... |
http://i2.photobucket.com/albums/y23/Myland/--.jpg
I gdzie jeszcze?!?!? Tego przed chwilą (chyba) nie było! :P |
Lol! Rotfl :D dobre!!!
|
Tibia.pl za pół roku będzie ociekała krwią szatana i wogóle userzy forum będą musieli słuchać metalu i płaczu gwałconego dziecka xD
<p mnie> ;/ |
drom, skoro już wypaplałeś i te reklamy to można też wyjawić, że za pół roku będzie intensywny spam na gg, tlenie, mailu i na innych komunikatorach. Ponadto można teżwyjawić, ze matkus prawie skończył pisać program, który automatycznie przeszukuje witryny w poszuykiwaniu ksiąg gości, for i wszystkich innych miejsc, gdzie każdy może cośnapisać, po czym w razie konieczności się rejestruje i robi spamm reklamowy gdize się da i jak długo się da.
A to wszystko dla dobra tibia.pl, twojego przyjaciela, szefa, i boga B) poddaj się naszej woli... tak będzie łatwiej. |
Cos ode mnie ;)
Moze jeszcze myslicie, ze Raul to modem tak za darmo zostal? To Droma nie znacie...
Projekt koszulek Realu na nowy sezon. http://img521.imageshack.us/img521/1...tibiapl7bl.jpg koszulka jest autorstwa "walczu" z soccergaming.tv ja troche przerobilem |
Będziemy jeszcze sprzedawać figurki wielbłądów jako specjalne figurki do Warhammera, Srajtaśme z regulaminem i krew do kubeczków by Gangrel&Shinjix "Wampiry małe dwa chciały mieć kubeczek". Nazwa może i długa, ale jaka trafna :faceoff:
|
To się jeszcze sklonujcie i zacznijcie rozdawać ulotki pod szkołami :P
P.S. Zablokowanych okienek: 11. Nowy rekord? |
A Krejzi Frog/Mandaryna etc. z logiem tibia.pl też będzie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |