![]() |
Exp na Venorze i mana 8 lvl ;/
Mam dwa problemy, dwa pytania i oczekuje dwóch odpowiedzi :)
1. Nie umiem znaleść dobrych miejsc do expa i kasy na VENORZE(najlepiej trolle) bo wiem, ze sa tam takie miejsca ale ja ich nie umiem znaleść X( (najlepiej pokażcie jakieś mapki albo podajcie linka) 2. Otóż, mam 8 lvl druta a mana mi sie nie regeneruje:( (chyba,że coś zjem) - możecie mi to wyjaść?? Bardzo prosze o odpowiedzi bo jam jest noob :| EDIT: Mam 1 mlvl jak cuś. |
Ja moge pomóc jeżeli grasz na poniższych światachB) :
Auera(mój nick to Omen of Aurea) Askara(Knightofdead) Honera(Krycha Sorcik i Knight Frank) Galana(Szatyn Rozpruwacz) Jeśli grasz na jakims świecie z tych to napisz tu albo na PW;) ;) :D |
cóż, niestety gram na Lucerze ale jakbyś znał kogoś kto ma tam postać to mnie powiadom - bede wdzięczny :D ale może odpowiesz mi co z tą maną ??
|
Cytuj:
Cytuj:
To niema znaczenia czy jesteś druidem sorcem, knightem czy palladynem. Pamiętaj też że mana nie bedzie Ci się regenerowała jeśli będziesz w PZ /Protection Zone/ czyli np. w depo lub świątyni Cytuj:
Mam nadzieje że chociaż troszku pomogłem. :) @down: Zamiast nabijania kolejnych postów, proponuję użyć przycisku EDYTUJ ;) Taka moja mała rada... |
Cytuj:
HMM...;) Jeżeli za wolno ci sie mana wolno odnawia to polecam kupic manafluid(najtaniej chyba w Carlin bo 100gp:D ) i wtedy po wypiciu dostajesz chyba odrazu! 50 many a jeżeli nie pasuje to trudno:faceoff: :dance: |
Cytuj:
HMM...;) Jeżeli za wolno ci sie mana wolno odnawia to polecam kupic manafluid(najtaniej chyba w Carlin bo 100gp:D ) i wtedy po wypiciu dostajesz chyba odrazu! 50 many a jeżeli nie pasuje to trudno:faceoff: :dance: P.S.:Popytam kumpli czy graj na Lucerze a jak tak to napisze na gygy albo tu;) ;) |
@Up:
A ja myślałem,żę MF kosztuje wszędzie tyle samo (55gp)... |
ech... właśnie zapomniałem napisać najważniejszego: gdzie są dobre miejsca do expa na Lucerze na VENORZE ??(najlepiej podajcie linki albo jakies mapki) z góry thx
p.s.jakiego ja mam downa :faceoff: |
:x:
Cytuj:
|
Co do serwera to jak wyżej wspomniał kolega niema różnicy czy to Pacera, Aldora, Obsidia lub inny serwer. Wszędzie jest tak samo. A co do Venore, to dziwie się dlaczego tak bardzo jesteś przywiązany do tego miasta. W poprzednim moim poście napisałem Ci że polecam Ci Ab'dendriel. To nie jest tak daleko, a jeżeli tak jak na początku mówiłeś interesują Cię miejsca z Trollami, to napewno Ci się tam spodoba ;) Osobiście na początek polecam ci to miasto a nie Venore.
|
Nie Zgadzam SIe !
a Wlasnie ze Serwery sie róznia... tak przynajmiej wszyscy mowia
poniewasz slyszalem ze na Antice sa takie questy co np. nie ma na ValoriiB) |
:)
Co mówią to mówią nie każdemu trzeba wierzyć ... tym nie mniej w Venorze jest dość spory spawn swamp trolli, ktore nie dość że daja dużo doswiadczenia ( wiecej niz normalne :P ) to często można w nich znaleźć rybki czyli problem many zostaje rozwiązany, pozatym z wandem/rodem na 8 poziomie mozna już iść na rooty, a obok Veno~ jest kilka wiekszych miejsc gdzie sie one odnawiają, trzeba tylko przeszukać południowe i wschodnie części bagien :) Powodzenia ;)
|
Cytuj:
----- fakt.... moj blad |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm...
Bardzo dobre pytanie też się nad tym zastanawiam. :cygaro:
|
Omg
Cytuj:
|
Rotwurmy???
Cytuj:
|
co do autora tematu to ja gram na lucerze :) jak by co mozesz napisac (Urlich von kowalski) niestety nie krece sie kolo venore bywam, jestem za to czesto w okolicach Ab i Carlin, ewentualnie Thais
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |