![]() |
Djinn
Czy ktoś posiada jakieś informacje z test servera na temat tego potwora?
exp/hp/loot |
ja mam jego wygląd , a ponoć ma się pojawić nowa wyspa dla najlepszych gdzie można zdobyć Blood sword i gdzie są demony i jinny 8)
|
Dżin był tylko na test servie.Najprawdopodobnie nie bedzie na stale wprowadzony do gry,ponieważ jest za mocny i tylko na pokonanie Dżina mają szanse wysokie levele(najprawdopodobniej 100+).
>Zorin Sormshadow < >pally 14lvl+:lucznik: skille 52/40 8 mlvl ==Ab'Dendriel== [[Titania ]] SPRZEDAJĘ SZALIKI.JEŻELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI PISZCIE DO MNIE |
Nie wiem jak na obecnym test serwerze, ale na poprzednim dzin dawal 190 expa i byl nieco silniejszy niz mumia. Sam ubilem 2.
|
Na obecnym test servie nie bilem djina ale na poprzednim bilem i jak mowil polin byl slaby.
|
no no ja tu czytam posty a ciekawe jak som djiny lepsze od demonow to jak z demonow wypada magic plate amor bardzo radko to ciekaw jestem co z djinow :) moze bendie wypadac rzadko no to wtedy by ci 100+ levy sie zbogacili:P
|
@up. Naucz się czytać. Dżiny daj 190 expa i sa troche lepsze niż mumie a nie demony...
|
Cytuj:
|
ja mam screna jak mojego kumpla zabily djinny i potem nastempnego kola ale on miał jeszcze czarne :(
------ Edit by Gremlin Zamiast mowic "mam" to pokaz a przynajmniej powiedz jaki lvl mial kolega i jakie ciosy dostawal bo z tego co powiedziales absolutnie nic nie wynika (postowanie). |
uuuuu dżiny takto so dobre do expowania widze! :D
|
No widzisz. Ciebei zabiły a polina nie... Wniosek? Polin umie zabijać dżiny a ty nie... Czy dżiny będą to nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że będą skarabeusze i lepsza grafa.
|
A wie ktoś czy te skarabeusze będą silne??
|
niektóre tak niektóre nie zależy od rasy i dojżałości skara
|
djiin to pipa ;p mialem 4 na klate z d-lance na test i wygladalo jak bym guardy blokowal ;p
|
ROTFL!!!!!!
A mówiłem~! Dżin jest pokroju arkanista! I wszyscy pieprzyli głupoty, że on jest jak 10 demonów... rotfl! No widzicie ? Moderator ma zawsze racje ;) |
Djinn jest lepszy od Demona i wszystkich innych potworów , on stwarza sobie mumie , szkielety , ghoule , hero , giant spider. itd... A wy muwicie że Djinn daje 190 exp coś mi sie wierzyć w to nie chce i jest troche leprzy od mumi ? Chyba od Demona.
Mam tu nawet screena. http://img12.photobucket.com/albums/...hestia0057.jpg Ale ile tam bylo ludzi... I jakie lvl żeby go zabić , wiec oni Djinny zabijali bez problemu. |
DJINN Nie jest slabym potworem moze na tym forum nie jestem bardzo dlugo ale w tibie gram od dlugiego czasu i na wszystkoch test serverach na ktorech pojawial sie Djinn bylo ciezko . Nie jest on sliniejszy od Demona ale nie jest slaby to cos w rodzaju BK tylko ze z czarami . Wcale nie summonuje Gs , Hero itd. jak napisal tego gosc nademna ..... on nic nie summonuje . Ile expa mozna za niego to nie mam pojecia ale pewnie cos okolo 2k~.
|
Wygląda na to że monopol demonów na MPA nie jest w żaden sposób zagrożony.
Btw. widzialem już Djinn'a. Koledzy z cafe zabili. Bardzo dużo szumu wokół niego jest. Powstało jeszcze więcej mitów z tego co tu czytam (że on jest jak 10 demonów...) No cóż, zobaczymy w końcu czy Djinn zostanie wprowadzony na nowych terach czy też nie. Miejmy nadzieję że ktoś zrobi jakieś ładne foto story po nowych terenach. http://www.l4m3egg.republika.pl/FAJA.GIF |
Mam filmik z test servera z bicia Djinn'a jak znajde jakis server to wpuszcze go i wtedy zobaczycie ze nie jest JAK MUMMNIA ANI JAK 10 DEMONOW ....... ehh
|
A jak co jest?
na tym to sie będzie expować jak na guardach - o ile będzie to występować w jakiś logicznych ilościach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |