![]() |
Outfit pacc
mam problem ponieważ "pogryzłem" się z kolegą o outfity i powiedzcie czy premiumy mają ten outfit co gmy mają? nie chodzi mi o barwy lecz o wygląd bo najczęściej sie widuje tego (superowego) z roztrzepanymi włosami lub tego w tym "garniturku" PRZEPRASZAM ŻE DAŁEM TO DO TEGO DZIAŁU POMYLIŁEM SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
eh ja wybaczam :P
nie nie da sie miec takiego jak gm a chcialbym :D jak ktos moze dajcie tutaj stroje paccow i jak ktos ma jakiegos gm to tez tutaj :P --- nie na skakujcie na niego juz przeprosil :) |
|
Tutorzy chyba mogą mieć podbny outfit
|
szkoda ze po update nie dorzuca nowych outfitow)dla facc of course) :( moze w nastepnym :baby:
|
Cytuj:
|
Dla paccow są 3 outfity:
nie kce mi sie wklejac screenow jeden popularny z rozstawionym fryzem drugim ulizany w garniturze jakimś i trzeci taki milusi grubasek |
milutki jest tamten co mamy jego screena, paladyn i "Chłopek Roztropek" jak kiedyś na forum przeczytałem
|
Outfit dla PACC nie jest taki jak dla GM. Outfit GM mozna porownac do outfitu Hero tylko ze Hero jest w barwach czerwonych a GM niebieskich :P
|
Nich ktoś kto ma pacc zrobi ss ze wszystkmi outfit-ami dla obu płci.
@down, very hapy :baby:. |
|
ni są identyko bo gmy mają jeszcze pelerynke (tak jak hero) a ten outufit nie ma
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |