![]() |
Moj Fake "Atak Na Orkow" (Nie Fake Story)
Oto Moj 1 Fake
Tiresan i jego druzyna postanowila zaatakowac na orkow... http://img506.imageshack.us/img506/7258/mojefake8nn.png |
Zauważyłem tylko 3 minusy:
-koles nie pisze "exori" gdy rzuca ten czar - jedno łóżko nachodzi na ściane -drzewko przysłania kawałek napisu. Rady: 1. Najpierw rób fake'a a później zrób napisy w Fake Convencer. 2. Mało kto darzy sympatie do fake'ów z orcami ;) jak robisz bitwe to najlepiej ludzie vs ludzie. To moje zdanie, ogólna ocena: Wykonanie: 8/10 Fabuła: Brak to tylko 1 screen. Wszystko: 8/10 Rób dalej bo fajnie ci to wyszło, tylko tym razem niech to będzie fake story ;). |
No comment... :confused:
Wszystkie napisy rób na koniec... |
Najpierw obszar potem napisy.
1 łóżko nachodzi na ściane a jedno jest za zasłoną Jakbym się miał czepiać szczegółów to powinno być "Ktoś tam says:" Ogólnie niezły fake jak na nowego fakeowca. |
http://img379.imageshack.us/img379/5...knaorki5vm.gif
EDIT: Zapomniałem do minusów dodać że teksty są pod przedmiotami, ogniem itp... Ale to nie jest taki wielki minus... No ale coz (nie wiem jak to wytlumaczyc). |
Cytuj:
Tylko tyle zauważyłeś? 1.Łóżka sa odwrucone nie w tą strone <pewnie paint> 2.Włosy białe prześwitują więc je lepiej wypełnij 3.Źle powklejane !! 4.Czemu ta "Sekira" wali w kamień bo jak SD leci to skulone nie juz otwarte jak juz potwora dotknęło 5.Nie wrysowałeś białego koloru i krew jest w środku różowe :/ Poza tym NO COMMENT !!! |
Ok Poprawie To Ale Prosze O Lozka
Prosze o lozka...
pozatym tam jest 2 ludzi jeden przy moze a Siekra za skala przyjzyj sei troche... WSZYSTKIE POSTY WYZEJ SA STARE !!! |
fajnie zrobiles ten komentarz avager:faceoff:
|
Cytuj:
Kiepsko widać, niektóre napisy lecą za wolno, a niektóre za szybko... No i to chyba obciąża server(?) A co do fake'a, to nie za ładny :/ Wszystko koślawe i wogóle... Ale rób dalej, może coś ci sie kiedyś uda... ;) |
no troche za szybko ale potem tak jakby sie przyzwyczailem:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |