![]() |
Pierwszy Polski team na Zanerze Zabija Demona :D
Witajcie wszyscy. Dziś nadeszła wiekopomna chwila na Zanerze :D Team złożony wyłącznie z Polaków zabił demona :D Loot to kasa i grzybki :P ale sam fakt iż poszliśmy na demona z takimi małymi lvl to jest dla na powód do dumy :]
jakie lvl to sprawdzie sobie na tibia.com :P Pierwszy demon zabity przez Polaków na Zanerze Link działa już poprawnie |
yyyyym ?
n/c -.- bye noob (not)Yours Gavreonien |
Cytuj:
|
Keyloga nie ma na ironie są google ... chyba że to u mnie już przeglądarka szaleje..
|
Po prostu zle podal link :P ... Prawidlowy link do jego filmu to http://rapidshare.de/files/14118207/demon.rec.html :)
|
no ladnie
ja przestalem tam grac wlasnie z powodu braku polskich graczy i blokera :/ gratuluje powodzenia z mx |
Ladnie wam poszło z tymi demonkami:) wielkie GZ ale bloker to po pierwszym demku chyba zawalu dostal:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wielki Sorki źle podałem link :/ to mój pierwszy post :baby: musze się nauczyć :P |
Ja tez gralem na zanerze ale tam sa ****a nooby ...te mex i br... ***ane s****iele,
Ps:Moj nick to lervin na zanerze ; ) |
O.o To na Zanerze są jeszcze jacyś Polacy? Dotąd myślałem, że gram tam sam... ;) (joke)
Co do filmu: nice, nice...GRATZ dla ekipy^^. Na Zanerce rzeczywiście Polaków za wielu nie ma, tym bardziej-STAY UNITED :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |