![]() |
Ograniczenia
Poruszony bezsensownym spamowaniem pewnego użytkownika wymyśliłem zeby było cos ala~ ograniczenie:
5 tematów dziennie powiedzmy, jezeli nie starcza to niech edytują, zmieniają tresc i nazwe i juz mamy nowy temat. To by było bardzo pomocne, bo niechetnie patrze na 10 tematów z rzędu jednego użyszkodnika, i to jeszcze tematy bez sensu... Co wy na to? Wogóle da sie cos takiego zrobic? |
Bardzo dobry pomysł Zgadzam się z Thorin~
Pozdrawiam ! ~Kryształ~ :) |
Człowieku, czy ty się dobrze czujesz?! Że niby mam mieć ograniczenie do napisania 5 postów a potem papa stary, poedytuj sobie? To jest forum, żeby dyskutować, jeżeli ktoś pisze kretyńskie tematy to dostaje warna/bana bo po to są ów opcje. Moderator jest też po to, by czyścić z takich "perełek"
Przez forum przewineło się już parę takich propozycji i to chyba jest jedna z najdurniejszych... |
Zmaszczone..forum nie jest tylko po to zeby nabijać posty ale pomagać także newbie ehhh wez przestań
|
Gdyby tak czytac uwaznie...
5 postów dziennie to totalna głupota ale 5 TEMATÓW dziennie to wg mnie dobry pomysł |
Cytuj:
Ej, a w ogóle jak to sobie wyobrażasz, ktoś zmienia treść pierwszego postu i nagle wszelkie dawne odpowiedzi stają się offtopami czy co?... |
Cytuj:
|
Srry przeczytałem post nade mną (od wieszoka) i tez napisalem o postach.Jeśli chodzi o tematy to spox 5 tematów max
|
Cytuj:
Czymże jest zdanie 10 użytkowników przeciw zdaniu moderatora? =) |
@up
A który moderator wyraził swój sprzeciw? |
Cytuj:
A wogóle mugłbys napisać co sądzisz o moim pomyśle. |
Cytuj:
|
@Cossma
Kto Ci takich zbdur naopowiadał? Prawda leży pośrodku. O takich zmianach decydujemy kolegialnie, przynajmniej zazwyczaj. Ale na etapie dyskusji nasze zdanie nie jest ważniejsze niż usera. Było nie było, forum jest dla userów, nie moderatorów. |
cóż, korci mnie aby zamknąć ten temat, ale sądzę, ze admin powinien walnąć trzy grosze. (drom ,tylko łagodnie...)
ale skoro pisze to i dorzuce swoja opinie: takie ograniczenia to kit. wiadomo, liczy sie nie ilosc tylko jakosc, ale skad wiadomo, ze sie przesadzilo z iloscia? poza tym twoj pomysl klasyfikuje wszystkich jako takich samych pod wzgledem intelektualnym. jedna osoba moze sie wysileec na max 1 normalny temat dziennie a inna moze jednego dnia napisac 50 tematow, ktore nie zostana skasowane/zamkniete, a jeszcze inna i przez 10 lat nie zalozy przyzwoitego topica. te ograniczenia nie maja najmniejszej szansy zadzialac. juz lepiej by bylo wprowadzic moderowane zakladanie tematow (brrrrrrrr). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |